Γιόρτασαν την άνοδο στο Μόλυβο!

28/02/2016 - 21:59 Τελευταία τροποποίηση στις 28/02/2016 - 23:21

Ο Αρίων Μήθυμνας ήταν από την περασμένη εβδομάδα και μαθηματικά πρωταθλητής της Β' Κατηγορίας, καταλαμβάνοντας το μοναδικό προνομιούχο εισιτήριο ανόδου (ως τώρα) προς την Α' Κατηγορία.

Στο Μόλυβο, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, οι φίλοι της ομάδας γιόρτασαν τον τίτλο και την άνοδο στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ο Αρίων αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Παπανικολή Ερεσού (1-1), αλλά το κλίμα ήταν εορταστικό καθ' όλη τη διάρκεια του ματς. Ο Παπανικολής έχει προβάδισμα στη μάχη της 2ης θέσης, η οποία ωστόσο θα δώσει δεύτερο εισιτήριο ανόδου μόνο στην περίπτωση που πρωταθλητής ΕΠΣ Λέσβου αναδειχθεί ο Αίγειρος Μυστεγνών, καταφέρνοντας να προβιβαστεί και μέσω των μπαράζ στη Γ' Εθνική, αφού είναι ειλημμένη η απόφαση της Ένωσης για πρωτάθλημα 14 ομάδων στην Α' Κατηγορία από την αρχή της χρονιάς. 

Στη Φίλια, η ομώνυμη ομάδα έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με αντίπαλο το Μεσότοπο, ενώ σπουδαίο ματς έγινε στο Ενωσιακό της Θερμής, εκεί όπου ο φορμαρισμένος Αίας Μυτιλήνης πήρε τη νίκη από τα Λιονταράκια (2-3) και μάλιστα με ανατροπή!

Τέλος, στη μάχη της ουράς, ο Ταξιάρχης Μανταμάδου νίκησε την Άναξο (1-0) και έδωσε νέο ενδιαφέρον!

Φωτογραφία: Γαβριέλα Γεωργαλά

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey