«Πρότυπο ποδοσφαιρικό σωματείο η Δόξα Λέσβου»

23/04/2024 - 13:42 Τελευταία τροποποίηση στις 23/04/2024 - 15:11

Η Δόξα Λέσβου εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας απολογισμό για την πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Λέσβου, ενώ ενημέρωσε ότι ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιαμσός για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Η ομάδα αναφέρει η ανακοίνωση αποτελεί πρότυπο, προσέλκυσε τα φώτα πάνω της με τη συνολικότερη παρουσία της, οι άνθρωποι του συλλόγου δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι και θα παλέψουν για να εδραιωθεί ένα καλύτερο ποδόσφαιρο στη Λέσβο. Αναλυτικά:

«H Δόξα Λέσβου 2022, για πρώτη σεζόν στα ανδρικά πρωταθλήματα τράβηξε τα φώτα πάνω της. Ο τρόπος οργάνωσης της εντός και εκτός των γηπέδων, η παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο αλλά και τα αποτελέσματά της, είναι λόγοι άξιοι αναφοράς. Σταθήκαμε ανταγωνιστικοί με Μ.Ο ηλικίας τα 16.8 έτη στο Πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας Λέσβου, δίνοντας με όλες μας τις δυνάμεις έναν όμορφο αγώνα κατακτώντας τον φετινό μας στόχο.

Δηλώνουμε απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία μας. Εκτιμούμε πως όλοι όσοι ασχολούνται με την ομάδα, από όποια θέση κι αν κατέχουν, έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό, κι αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερή μας ικανοποίηση! Ήταν ένα όμορφο ταξίδι, κι αυτό είναι η επιβράβευση των κόπων μας και η ουσία της ενασχόλησής μας με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Οραματιζόμαστε πλέον τη νέα αγωνιστική σεζόν. Στην ίδια βάση αρχών και αξιών που πορευόμαστε, η Δόξα Λέσβου θα είναι παρούσα, παλεύοντας με όλες τις δυνάμεις της να εδραιώσει ένα καλύτερο ποδόσφαιρο στη Λέσβο, κάνοντας τις Κυριακές μας γιορτή, όπου κι αν αγωνιζόμαστε.
Στόχος μας και πάλι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα διεκδικήσει κάθε τι που της αναλογεί εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, εκεί όπου πεποίθησή μας είναι πως θα πρέπει να παίζονται οι αγώνες.

Με συμμάχους σε αυτό τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά και την ΕΠΣ Λέσβου, θα τα καταφέρουμε!Έχοντας ήδη γερές αγωνιστικές βάσεις, ενημερώνουμε πως ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά έχει ξεκινήσει και ήδη είναι σε εξέλιξη η υλοποίησή του. Άμεσα ως προς αυτό θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις! Η Δόξα Λέσβου έχει γίνει ένα ποδοσφαιρικό σωματείο πρότυπο, αποπνέοντας υγεία σε κάθε κύτταρό του! Αδιαπραγμάτευτο για όλους μας και σε αυτό το δρόμο θα συνεχίσει να βαδίζει»!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey