Κυρίαρχος ο Αρίων, το ντέρμπι στα Δάφια!

17/03/2018 - 17:35 Τελευταία τροποποίηση στις 17/03/2018 - 17:54

Η 3η Αγωνιστική των Playoffs της Β' ΕΠΣ Λέσβου χάρισε και μαθηματικά τα δύο πρώτα προνομιούχα εισιτήρια ανόδου στη μεγάλη κατηγορία του λεσβιακού ποδοσφαίρου.

Στο νότιο όμιλο, ο κυρίαρχος Αρίων Παλαιοκήπου δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς του και απέναντι στον Ορφέα Κεραμειών (4-1), εξασφαλίζοντας τον τίτλο του πρωταθλητή και μαζί την άνοδο στην Α' ΕΠΣ Λέσβου.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο βόρειο όμιλο, όπου ο Απόλλων Δαφίων πήρε το ντέρμπι με αντίπαλο την Προοδευτική Σκ. Καλλονής και θα παίζει επίσης τη νέα χρονιά στην Α' ΕΠΣ Λέσβου.

Στα άλλα δύο ματς, ο Παλλεσβιακός πήρε προβάδισμα στη μάχη για την κατάληψη της 2ης θέσης του νοτίου ομίλου, που οδηγεί επίσης σε άνοδο, νικώντας τη Θύελλα Πηγής (1-0). Αποσπάστηκε έτσι 3 βαθμούς από τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας που είχε ρεπό.

Η πεισματάρα Φίλια παρέμεινε «ζωντανή» στο κυνήγι της Προοδευτικής, μετά τη νίκη της επί της Ανάξου (3-2). Μπορεί το +5 που έχει η ομάδα της Σκάλας Καλλονής να μοιάζει ασφαλές, αλλά όσο υπάρχουν ματς μέχρι το φινάλε τα πάντα είναι πιθανά. Ρεπό στο βόρειο όμιλο είχε ο Ταξιάρχης Μανταμάδου.

Νότιος Όμιλος

Αρίων Παλαιοκήπου-Ορφέας Κεραμειών 4-1

Παλλεσβιακός-Θύελλα Πηγής 1-0

Ρεπό: Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των Playoffs στο ΝΟΤΙΟ όμιλο

Βόρειος Όμιλος

Φίλια-Άναξος- 3-2

Απόλλων Δαφίων-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 3-2

Ρεπό: Ταξιάρχης Μανταμάδου

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των Playoffs στο ΒΟΡΕΙΟ όμιλο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey