Το προβάδισμα ο Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας!

28/03/2018 - 20:21

Το πάνω χέρι στην υπόθεση της ανόδου από το νότιο όμιλο των Playoffs πήρε ο Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας, που νίκησε τον Ορφέα Κεραμειών (1-0) και εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Παλλεσβιακού από τον Αρίωνα Παλαιοκήπου (2-3),περνώντας στη 2η θέση του ειδικού πίνακα.

Στο βόρειο όμιλο, τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει με την Προοδευτική Σκ. Καλλονής να κερδίζει άνετα τον Ταξιάρχη Μανταμάδου (0-5) και τη Φίλια με τον Απόλλωνα Δαφίων να μένουν στην ισοπαλία (1-1).

5η Αγωνιστική

Νότιος όμιλος

Παλλεσβιακός - Αρίων Παλαιοκήπου 2-3

Μπορεί ο Παλλεσβιακός να καιγόταν για τη νίκη, αλλά ο Αρίων δεν του χαρίστηκε, νικώντας με 2-3. Το σκορ άνοιξε ο Χριστοδούλου για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο «Παλλέ» έκανε την ανατροπή πριν την ανάπαυλα με γκολ των Ζώτου και Αζάμπι με πέναλτι. Από την άσπρη βούλα όμως ισοφάρισε ο Αρίων σε 2-2, με το δεύτερο γκολ του Χριστοδούλου, φτάνοντας και σε προσωπικό χατ τρικ για το τελικό 2-3.

Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας - Ορφέας Κεραμειών 1-0

Με γκολ του Γιώργου Βασιλέλλη, μια καταπληκτική κεφαλιά που κατέληξε στο βάθος της εστίας του Ορφέα, ο Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας κέρδισε την ομάδα των Κεραμειών και προσπέρασε τον Παλλεσβιακό στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Ρεπό: Θύελλα Πηγής

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των Playoffs στο ΝΟΤΙΟ όμιλο

Βόρειος όμιλος

Ταξιάρχης Μανταμάδου - Προοδευτική Σκ. Καλλονής 0-5

Εύκολη επικράτηση για την «Πρόο», που σκόραρε με τους Γκαγκαλή (2), Κουμέλλη, Ρομέου και Ιγν. Νανίδη, φτάνοντας στην ευρεία νίκη με σκορ 0-5.

Φίλια - Απόλλων Δαφίων 1-1

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο ματς με γκολ του Θεοδωρίδη, αλλά η Φίλια βρήκε τον τρόπο προς το τέλος να φτάσει στην ισοφάριση χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Καραμιχαλάκης, για το τελικό 1-1.

Ρεπό: Άναξος

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των Playoffs στο ΒΟΡΕΙΟ όμιλο

Φωτογραφία | Νίκος Λαγουτάρης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey