Το πάνω χέρι ο Αλκιβιάδης, ελπίζει ο Κεραυνός

02/05/2018 - 19:06

Αλκιβιάδης και Κεραυνός άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς στη μεταξύ τους συνάντηση (0-0) στο Κάτω Τρίτος και έτσι όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στη μάχη της παραμονής. Ο Οδυσσέας Ελύτης με την άνετη νίκη του επί του αδιάφορου ΑΟ Πολιχνίτου (5-0) εξασφάλισε τη σωτηρία του.

Την Κυριακή (6/5), ο Αλκιβιάδης θα αναζητήσει το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα του Οδυσσέα Ελύτη, που του είναι αρκετός για να μείνει στην κατηγορία, όσο ο Κεραυνός Αφάλωνα θα αναζητά τη νίκη επί του ΑΟ Πολιχνίτου εκτός έδρας και ταυτόχρονα ήττα της ομάδας του Κάτω Τρίτους στο άλλο ματς για να παραμείνει εκείνος στην κατηγορία.

Playouts - 5η Αγωνιστική

Οδυσσέας Ελύτης-ΑΟ Πολιχνίτου 5-0
Ενωσιακό Θερμής
Μποντάκης, Λυρής, Βουλγαρέλλης
Παρατηρητής: Ντουνιάς

Απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς ο Οδυσσέας Ελύτης, που «άστραψε και βρόντηξε» απέναντι στον ΑΟ Πολιχνίτου, κατακτώντας νίκη παραμονής με σκορ 5-0. Ο Αναιρούσης πέτυχε το 1-0 (21') έπειτα από ασίστ του Καλουτζή, ο οποίος στο 23ο λεπτό χρίστηκε κι αυτός σκόρερ με σουτ για το 2-0. Ο Καλουτζής, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έκανε το 3-0 λίγο αργότερα και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μαμουλέλλης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στην επανάληψη, ο Πολύζος έγραψε το τελικό 5-0 (67').

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Κεραυνός Αφάλωνα 0-0 (0-0)
Γήπεδο Κ. Τρίτους
Βουρανής, Μέστρος, Ψύλλος
Παρατηρητής: Ζηρόπουλος

Ισόπαλοι δίχως τέρματα αναδείχθηκαν Αλκιβιάδης και Κεραυνός Αφάλωνα στο Γήπεδο του Κάτω Τρίτους, με αποτέλεσμα όλα να κριθούν την τελευταία αγωνιστική στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να παίζουν με παίκτη λιγότερο από το 12ο λεπτό, όταν αποβλήθηκε ο Βαρνάς, ωστόσο η αριθμητική ισορροπία επανήλθε στο 62' αφού την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε πρόωρα και ο Λαμπούκας από πλευράς Αλκιβιάδη. Στην καλύτερή τους στιγμή, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Μπουντακόπουλο στο 68ο λεπτό, αλλά το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των PLAYOUTS της Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey