«Βράζουν» στην Ερεσό με διαιτησία και ΕΠΣ Λέσβου

21/10/2018 - 11:09

Πυρ και μανία είναι οι άνθρωποι του Παπανικολή Ερεσού, που καταγγέλουν στοχοποίηση από τη διαιτησία στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ζητώντας από τη διοργανώτρια αρχή να τεθεί προ των ευθυνών της. Αφορμή αποτέλεσε το χθεσινό ματς με αντίπαλο την Άναξο, που έληξε ισόπαλο με σκορ 3-3. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά οι γηπεδούχοι ισχυρίζονται ότι ο διαιτητής Πούλος κράτησε παραπάνω λεπτά απ' όσα αρχικά έδειξε. Να σημειωθεί ότι ο Παπανικολής Ερεσού ξεκίνησε φέτος με -2 βαθμούς το πρωτάθλημα, αφού «κουβαλούσε» ποινή από το πέρυσι όταν και πάλι είχε προκληθεί ένταση σε αγώνα του στο «Καραβογιάννειο» λόγω των διαιτητικών αποφάσεων, με την ΕΠΣΛ να του επιβάλλει βαριά ποινή μηδενισμού και αφαίρεσης πόντων.

Η ανακοίνωηση του ΑΟ Παπανικολή Ερεσού:

«Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.

Κύριοι της ΕΠΣ Λέσβου, κάνουμε μια προσπάθεια ως σύλλογος, για μια αξιοπρεπή και ανταγωνιστική εμφάνιση, σε κάθε αγώνα, κάθε Σαββατοκύριακο.

Η αντιμετώπιση όμως, από τους εκπροσώπους σας, τους κυρίους διαιτητές και βοηθούς, στις τέσσερις έως τώρα αγωνιστικές είναι απαράδεκτη.

Σήμερα λοιπόν 20-10-2018 το ποτήρι της υπομονής ξεχείλισε. Ο κύριος διαιτητής του αγώνα ενώ υπέδειξε πέντε (5) λεπτά καθυστερήσεων, περίμενε έως το 97' όπου και δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης από θέση offside. Έπειτα απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον αρχηγό της ομάδας μας (!) γιατί αποκάλεσε απαράδεκτο (!!) τον κύριο βοηθό διαιτητή...

Κύριοι, σας θέτουμε προ των ευθυνών σας, για την ομαλή διεξαγωγή των επόμενων αγωνιστικών.

Απαιτούμε τον σεβασμό σας

Υ.Γ. Υπάρχουν και βίντεο των αγώνων.

Ο αντίκλητος του Α.Ο. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ

Ελευθερίου Αντώνης»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey