Έσπασε το ρόδι ο Ορφέας Άντισσας

15/01/2022 - 16:50 Τελευταία τροποποίηση στις 15/01/2022 - 19:07

Φωτογραφία από τον αγώνα Ορφέας Άντισσας-ΑΟ Βασιλικών

Πρώτη αγωνιστική ημέρα της νέας χρονιάς για την Β ΕΠΣΛ με τις ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα. Ο Ορφέας Άντισσας πανηγύρισε στο γήπεδο του την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα 3-1 κόντρα στον ΑΟΒ, ο Πολιχνίτος νίκησε 5-1 τον Αστέρα, ο Αίγειρος έφυγε νικητής 1-3 κόντρα στον Αρίωνα Παλαιοκήπου, ενώ ο Αστέρας Νίκης δεν αγωνίστηκε καθώς ο Ταξιάρχης δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο. Στα δύο παιχνίδια της Α ΕΠΣΛ, ο Διαγόρας νίκησε 1-6 την ομάδα της Μήθυμνας, ενώ ισόπαλος 2-2 έληξε ο αγώνας Ανδρονικάς-Μεσότοπος.

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Ορφέας Άντισσας με 3-1 απέναντι στον ΑΟ Βασιλικών. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο 10ο λεπτό με τον Θεολόγο Σάββα και διπλασίασαν δύο λεπτά αργότερα με τον Γονιδέλλη, ενώ στο 20' ο Τάσος Σάββας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, καθαρίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκης. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 60' με τον Πάντζιου για το τελικό 3-1, ενώ ο Ορφέας είχε και τρία δοκάρια με τους Γονιδέλλη, Ζαρμπίνιο και Τικέλλη.

Σπουδαία νίκη για τον Αίγειρο 1-3 μέσα στον Παπάδο. Η ομάδα των Μυστεγνών προηγήθηκε 0-1 με τον Μπάμπη Βαξεβάνη, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ο Γιακαλής ισοφάρισε 1-1 για τον Αρίωνα, όμως ο Βαξεβάνης και ο Πλιάκας με τα γκολ που πέτυχαν οδήγησαν την ομάδα τους στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Μεγάλη νίκη 5-1 για τον Πολιχνίτο απέναντι στον Αστέρα(Ορφέα) ο οποίος αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες παικτών. Ο Πολιχνίτος άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με τον Καστανάκη και ο Σταμογιώργος στο 35' έκανε το 2-0. Στο 50' ο Κούνιας με κεφαλιά έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους φιλοξενούμενους μειώνοντας 2-1, όμως λίγο αργότερα ο τερματοφύλακας του Αστέρα Αλεξίου ανέτρεψε εντός περιοχής τον Σταμογιώργο, με τον Πορτογλή να αναλαμβάνει την εκτέλεση από τα 11 βήματα και να ευστοχεί για το 3-1, ωστόσο ο Αστέρας αμφισβήτησε την απόφαση του διαιτητή για τον καταλογισμό του πέναλτι. Στο 81' ο Σταμογιώργος ξανά πέτυχε το 4-1 και στο 90' ο Καστανάκης έγραψε το 5-1.

Άνευ αγώνα ο Αστέρας Νίκης θα πάρει την νίκη 3-0, αφού ο Ταξιάρχης δεν εμφανίστηκε ποτέ στο "Καραπαναγιώτειο" γήπεδο Μόριας.

Εύκολο απόγευμα για τον Διαγόρα στο γήπεδο του Μολύβου με τελικό σκορ 1-6. Στο πρώτο δεκάλεπτο το σκορ ήταν ήδη στο 0-3 με τα γκολ των Τριλιανιού στο 1', Χατζηκλειδαρά στο 5' και Σεκού στο 7' και στο δεύτερο μέρος ο Ψωμάς σκόραρε δύο φορές για τους φιλοξενούμενους και μια ο Παρέλλης, ενώ για τον Αρίωνα ο οποίος αγωνιζόταν από το 22' με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Ανδριώτη χωρίς να υπάρχει αντικαταστάτης, είχε μειώσει προσωρινά σε 1-3 ο Καραμιχαλάκης στο 56'.

Ισόπαλη 2-2 έληξε η αναμέτρηση στο γήπεδο Φίλιας ανάμεσα στον Ανδρονικά και τον Μεσότοπο. Ο ΑΟΜ ο οποίος είχε σε καλή μέρα ξανά τον γκολκίπερ, προηγήθηκε στο ημίχρονο 0-2 με τα τέρματα που σημείωσαν ο Κουτλής στο 12' με απ'ευθείας φάουλ και ο Ιντζές στο 22' με πλάσε. Στην επανάληψη, ο Ανδρονικάς αντέδρασε και βγήκε την απάντηση μέσα σε πέντε λεπτά 70' και 75' με τον Γιώργο Σαμπάνη, το δέυτερο γκολ μάλιστα με απ'ευθείας φάουλ. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τερματοφύλακα με την θέση να την καλύπτει ο Βαχαράκης, ενώ οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι με τον Σαμπάνη ξανά για τον Ανδρονικά και τον Ιντζέ για τους φιλοξενούμενους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey