Χαμός στην κορυφή!

03/04/2011 - 20:11 Τελευταία τροποποίηση στις 03/04/2011 - 23:18

Τρεις ομάδες έχουν ξεχωρίσει στην κορυφή του ομίλου ανόδου, στη Β' Φάση της Β' Κατηγορίας, που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Ο Εθνικός Θερμής συνέχισε να οδηγεί την κουρσά, μετά τη νίκη του επί του Παπανικολή Ερεσού (3-1), με τον Αχιλλέα Πέτρας να τον καταδιώκει, περνώντας νικηφόρα από την έδρα του Παλλεσβιακού (0-1). Η άναξος παρακολουθεί από κοντά τους δύο πρώτους, κερδίζοντας με εντυπωσιακό σκορ τον Ερμή Παμφίλων (5-3).

Στα υπόλοιπα ματς, τα Λιονταράκια πήραν σημαντική νίκη μέσα στην Ανεμώτια επί του τοπικού Ατρομήτου (0-1) και πλησίασαν τους πρωτοπόρους, ενώ στο Ίππειος, ο Καραβαγγέλης Στύψης πήρε τη νίκη απέναντι στον τοπικό Αστέρα (2-3).

Τα αποτελέσματα

5η Αγωνιστική

Άναξος - Ερμής Παμφίλων 5-3
Παλλεσβιακός - Αχιλλέας Πέτρας 0-1
Εθνικός Θερμής - Παπανικολής Ερεσού 3-1
Ατρόμητος Ανεμώτιας - Λιονταράκια 0-1
Αστέρας Ιππείου - Καραβαγγέλης Στύψης 2-3

Βαθμολογία

 

Β' - Όμιλος Ανόδου - Σε 5 αγώνες
B. Γκολ
1. Εθνικός Θερμής
17
12-6
2. Αχιλλέας Πέτρας
14
8-4
3. Άναξος
13
14-10
4. Λιονταράκια 
9 9-10
5. Ερμής Παμφίλων 9 12-11
6. Ατρόμητος Ανεμώτιας
8 5-7
7. Παλλεσβιακός 7 9-9
8. Καραβαγγέλης Στύψης
7
10-9
9. Παπανικολής Ερεσού
5 7-16
10.

Αστέρας Ιππέιου

2
6-12

Τα Φύλλα Αγώνων

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Λιονταράκια 0-1

Με ένα γκολ του Λαμπράκη, που σημειώθηκε στο Β' Ημίχρονο, η ομάδα του Λάκη σπανού πήρε σημαντική νίκη επί του Ατρομήτου Ανεμώτιας και σκαρφάλωσε ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Παλλεσβιακός-Αχιλλέας Πέτρας 0-1

Αν και στο Α' Ημίχρονο ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και έληξε με το ισόπαλο 0-0, στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και με γκολ του Αχ. Βερβέρη πήραν μεγάλη νίκη που τους διατήρησε στη 2η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα της Πέτρας είχε και δοκάρι με τον Βερβέρη, ενώ τη δοκό σημάδεψε και ο Κουρουβακάλης για τον Παλλεσβιακό.

Αστέρας Ιππείου-Καραβαγγέλης Στύψης 2-3

Σε ένα εντυπωσιακό ματς με πολλές ανατροπές, ο Καραβαγγέλης πήρε σημαντική νίκη επί του Αστέρα ιππείου με 2-3. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1, χάρη στα γκολ του Σαμοθρακή για τους γηπεδούχους και του Ψαρρού για τους φιλοξενούμενους. Στην επανάληψη όμως ο Ψαρρός είχε μεγάλα κέφια και πετυχαίνοντας χατ τρικ, χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Στύψης. Το δεύτερο γκολ του Αστέρα Ιππείου πέτυχε ο Βερβέρης. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολών των Πατράκη (Αστέρας Ιπ.) και Αλογδέλλη (Καραβαγγέλης).

Εθνικός Θερμής-Παπανικολής Ερεσού 3-1

Με επιβλητική εμφάνιση, ο Εθνικός Θερμής πήρε δίκαιη νίκη απέναντι στον Παπανικολή Ερεσού. Το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους να πρηγούνται με 2-0 χάρη στα γκολ των Ιμεράι και Στρ.Κατζανού. Στην επανάληψη, ο Στρ. Κατζανής πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ενώ η ομάδα της Ερεσού μείωσε με τον Ρομέο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Θεοδωρίδη.

Άναξος-Ερμής Παμφίλων 5-3

Εξαιρετικό ματς έγινε στην Πέτρα, με την Άναξο να παίνρει σημαντική νίκη επί του Ερμή Παμφίλων με σκορ 5-3. Οι γηπεδούχοι ήταν σαρωτικοί στο Α' Ημίχρονο, όπου προηγήθηκαν με 3-0 χάρη στα γκολ των Ορφανίδης (2) και Βλουτή. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, όμως η Άναξος είχε την ψυχραιμία και την εκτελεστική δεινότητα για να πάρει τη μεγάλη νίκη. Ορφανίδης και Βλουτής πέτυχαν τα άλλα δύο γκολ της Ανάξου, ενώ για τον Ερμή σκόραραν οι Χατζηλίας, Βούρος και Χατζηγιαννάκης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey