Ισοπαλία 3-3 στη Στύψη για Καραβαγγέλη και Καλλονή

06/01/2024 - 17:13 Τελευταία τροποποίηση στις 06/01/2024 - 17:42

Φωτογραφία από τον αγώνα Αστέρας(Ορφέας)-Παλλεσβιακός

Πρώτη αγωνιστική του νέου έτους στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Λέσβου το απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου.

Ισόπαλο 3-3  έληξε το ντέρμπι στο γήπεδο Στύψης ανάμεσα στον Καραβαγγέλη και την Καλλονή. Σε ένα δυνατό παιχνίδι με χορταστικό θέαμα και τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη, ο Καραβαγγέλης προηγήθηκε 2-0 με γκολ που σημείωσαν οι Τσαϊρης στο 17’ και Βασίλογλου δύο λεπτά αργότερα, όμως οι Καλλονιάτες αντέδρασαν ταχύτατα και έφτασαν στην ισοφάριση μέχρι το 30’ με το σουτ του Πλουμή και την κεφαλιά του Μπίρη. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα έκαναν την ανατροπή στο 56’ με απ' ευθείας εκτέλεση κόρνερ του νεοαποκτηθέντα Μανδάνη, όμως στο 71’ ο Γιώργος Βελούτσος σημείωσε το 3-3. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες. Από την Καλλονή αποβλήθηκε ο Βαμβουκλής στο 56’ και από τον Καραβαγγέλη ο Γιώργος Μαμάκος στο 80’, ενώ από την Καλλονή αποχώρησε από το γήπεδο τραυματίας ο Κουνής. Αυτή ήταν η δεύτερη απώλεια για την πρωτοπόρο ομάδα της Καλλονής που παραμένει ωστόσο αήττητη.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στην Ερεσό. Ισοδύναμες οι δύο ομάδες, στο πρώτο μέρος έπαιξαν σφιχτή άμυνα, με τις επιθετικές προσπάθειες εκατέρωθεν να τελειώνουν εκτός της μεγάλης περιοχής, ψάχνοντας το γκολ κυρίως με μακρινά σουτ. Και στο δεύτερο μέρος το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο, με τον αγώνα να ολοκληρώνεται στο 0-0.

Στο γήπεδο Λουτρών ο Αετός Β έκανε ποδαρικό με νίκη και προσπέρασε στη βαθμολογία τον αντίπαλο του. Ο ΑΟΒ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο 0-1 με σκορερ τον Λόκο από το δεύτερο λεπτό. Ο Yongram στο 66’ με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ ισοφάρισε 1-1 και ο Γκαϊπαρασβίλι με σουτ εκτός περιοχής έκανε την ανατροπή, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Επιστροφή στις νίκες για τον Παλλεσβιακό 2-4 κόντρα στον Αστέρα(Ορφέα). Η φιλοξενούμενη ομάδα άνοιξε το σκορ στο πρώτο λεπτό με τον Κουτσκουδή και διπλασίασε τα τέρματα της με τον Λιτσολάρι στο 17’. Στο 44’ ο Γκέκα μείωσε με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Φετσάνι, όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Λιτσολάρι ξανά έκανε το 1-3. Στο 78’ ο Κιοσσές έβαλε εκ νέου στο παιχνίδι τους γηπεδούχους μειώνοντας 2-3, όμως ο «Πάλλε» στο 84’ βρήκε και τέταρτο τέρμα. Ο Πάστος αστόχησε από το σημείο του πέναλτι, όμως στην επαναφορά ο Γαϊτάνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-4.

Ο Οδυσσέας Ελύτης πρόσθεσε ακόμη τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του κερδίζοντας 0-3 τον Ταξιάρχη. Στο 5ο λεπτό ο Χιώτης έκανε το 0-1, στο 65’ ο Καλουτζής το 0-2 και στο 83’ ο Χιώτης ξανά το 0-3. Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι, ο Ταξιάρχης με τον Σταμάτη στο 67’ και η ομάδα του Ελύτη με τον Καραδημητράκη στο 83’.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey