Β ΕΠΣΛ: Με νίκες συνέχισαν τα φαβορί

14/01/2024 - 17:18 Τελευταία τροποποίηση στις 14/01/2024 - 17:55

Φωτογραφία από τον αγώνα Καλλονή-ΑΟ Μεσοτόπου

Με νίκες συνέχισαν τα φαβορί την 11η αγωνιστική της Β ΕΠΣ Λέσβου την Κυριακή 14 Ιανουαρίου.

Ο Γιώργος Βελούτσος οδήγησε τον Καραβαγγέλη σε μια μεγάλη σε έκταση νίκη 5-0 απέναντι στον Μεσότοπο, σκοράροντας και τα πέντε τέρματα της ομάδας του. Στο 45’ ο Αχιλλέας είχε δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαζάρι, ενώ στο 86’ σημάδεψε το δοκάρι ο Γιατζιτζόγλου από την πλευρά των γηπεδούχων. Το πρώτο γκολ του Βελούτσου στο 11’ ήταν με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Η Καλλονή καθάρισε την υπόθεση νίκης από το πρώτο ημίχρονο με το σκορ να είναι ήδη 4-0. Στο 8’ ο Καραγιάννης έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, τρία λεπτά αργότερα ο Χατζηκυριάκος διπλασίασε για τους Καλλονιάτες, ο Κανέλλος στο 17’ σημείωσε το 3-0 και ο Κατσαρός στο 43’ το 4-0. Ο Μεσότοπος μείωσε για το τελικό 4-1 στο 78’ με τον Βακάλη.

Η Άναξος ήταν επίσης καλύτερη και πήρε δίκαιη νίκη 3-0 απέναντι στον Παπανικολή που αγωνίστηκε και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Άνταμ Σουλεϊμάνα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 32'. Ο Γιάννης Ευαγγέλου πέτυχε το 2-0 με σουτ στο 59' και ο Πολυχρόνης στο 66' με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το 3-0 που παρέμεινε έως το τέλος.

Ο Αστέρας Νίκης πέρασε από την έδρα του ΑΟΒ με 1-4. Ο Βουργουτζής έβαλε σε θέση οδηγού τον Αστέρα στο 29' και δύο λεπτά αργότερα ο Πατσέλλης έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Ο Πατσέλλης στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε το σκορ στο 0-4. Από τον ΑΟ Βασιλικών ο Cupi στο 70' μείωσε σε 1-4. Ο Αστέρας είχε και ένα δοκάρι με τον Πατσέλλη στο 25'.

Στις καθυστερήσεις ο Ταξιάρχης κατάφερε να λυγίσει 3-1 τον μαχητικό Αστέρα(Ορφέα), σε μια αναμέτρηση με πρωταγωνιστές τους δύο τερματοφύλακες. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 1-0 μετά από εξαιρετικό γκολ του Vetrommen με ανάποδο «ψαλιδάκι» από το ύψος του πέναλτι. Στο 86' ο Κυρκίλας ισοφάρισε 1-1 για τον Αστέρα, όμως οι γηπεδούχοι με δύο γκολ στις καθυστερήσεις πανηγύρισαν τη νίκη. Στο 90' ο Ταξιάρχης ανέκτησε το προβάδισμα με τον Ψωμά, ο οποίος νωρίτερα είχε σπαταλήσει μοναδικές ευκαιρίες. Στο 91' ο Μπαρμπαγιάννης κλείδωσε τους τρεις βαθμούς διαμορφώνοντας το 3-1.

Η Δόξα Λέσβου έβαλε δύσκολα στον πρωτοπόρο Οδυσσέα Ελύτη που κατάφερε να πάρει την νίκη στο φινάλε. Στο 5ο λεπτό ο Καλουτζής από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ελύτη. Στο 22' ο Ισαλάρι με ευθύβολο σουτ ισοφάρισε 1-1. Ο Καλουτζής με πλασέ στο 54' έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του, όμως στο 76' ο Γιαννής βρήκε ξανά την απάντηση, ισοφαρίζοντας 2-2. Μάλιστα, στη φάση του γκολ ο σκορερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα γιατί έβγαλε τη μπλούζα του. Στο 86ο λεπτό, ο Σπαχίου έχασε απίστευτη ευκαιρία για να κάνει την ανατροπή. Ο Χιώτης στο 89' λύτρωσε τους γηπεδούχους που είχαν και το αριθμητικό πλεονέκτημα, σημειώνοντας το 3-2 και στο 92' ο Μαυραντώνης μετά από εκτέλεση κόρνερ πέτυχε το 4-2.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey