Μεγάλη νίκη ο Παλλεσβιακός με ανατροπάρα 1-4 τον Αστέρα Νίκης

20/01/2024 - 17:53 Τελευταία τροποποίηση στις 20/01/2024 - 18:49

Ο Παλλεσβιακός πανηγύρισε τη νίκη 1-4 με μεγάλη ανατροπή απέναντι στον Αστέρα Νίκης, στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της Β ΕΠΣ Λέσβου.

Στο γήπεδο της Μόριας, ο Παλλεσβιακός υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα τον Αστέρα Νίκης με το εμφατικό 1-4. Ο Αστέρας έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί από το πρώτο λεπτό με τον Καφαλούκο, ο οποίος αστόχησε από το σημείο του πέναλτι. Ο Αστέρας στάθηκε ξανά άτυχος στο επόμενο λεπτό, με τον Πατσέλλη να σημαδεύει το δοκάρι, όμως ο Βουργουτζής στο 38' έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στην επανάληψη, ο Παλλεσβαικός μέσα σε τέσσερα λεπτά έφτασε στην ανατροπή. Στο 50' ήρθε η ισοφάριση από τον Κουτσκουδή και στο 54' έγινε το 1-2 από τον Ατζέμη, ο οποίος σημείωσε στη συνέχεια ακόμη δύο τέρματα, στο 72' και 90' σντίστοιχα και παρά το γεγονός ότι η ομάδα του αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Τσερδάνη. Στο 86' ο Αστέρας είχε ξανά δοκάρι με τον Πατσέλλη. 

Στο δεύτερο αγώνα στο γήπεδο Μόριας, ο Αιολικός κατέκτησε την πέμπτη σερί νίκη 4-0 απέναντι στον ΑΟΒ και πέρασε προσωρινά στην κορυφή. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Fatty στο πρώτο λεπτό, Απαλίδης 48', Αλμέτα 80' και Τελωνιάτης 89'. Σημειώνεται ότι στον αγώνα του Αιολικού με τον ΑΟ Βασιλικών έκανε ντεμπούτο στις ανδρικές κατηγορίες, η νεαρή βοηθός διαιτητή Παρασκευή Συβρή.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey