Καλλονή: «Πέναλτι-ανακάλυψη στο αγώνα Κυπέλλου με τον Αιγέα Πλωμαρίου»

15/02/2024 - 13:57 Τελευταία τροποποίηση στις 15/02/2024 - 14:09

Την διαμαρτυρία της για την απόφαση του πέναλτι στον αγώνα κυπέλλου με τον Αιγέα εκφράζει η ομάδα της Καλλονής με ανακοίνωση της. Αναλυτικά:

«Ήρθαμε, θα μείνουμε και επιφυλασσόμαστε»

Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να εκφράσουμε την ενόχληση μας και να δηλώσουμε πως ο σύλλογος μας είναι απογοητευμένος και λυπημένος για την αντιμετώπιση του στον ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στον Αιγέα Πλωμαρίου. Η ομάδα μας ξεκίνησε με αίσθημα αγάπης και ευθύνης στην κεντρική Λέσβο με αποκλειστικό γνώμονα την άθληση, την συγκέντρωση όλων των δικών μας παιδιών, με στόχο να θεσπίσει δεσμούς αγάπης για να πετύχει πολλά και σημαντικά οφέλη. Όλα αυτά για να γίνουν όμως, απαίτησαν πολλά χρήματα τα οποία βρέθηκαν από ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας. Γιατί τα λέμε όλα αυτά, για να κατανοήσουν κάποιοι πως είναι άδικο να παίζουν με τα όσα έχουμε με κόπο χτίσει.

Χθες, γίναμε μάρτυρες μιας απαράδεκτης απόφασης, η οποία έδωσε τη νίκη-πρόκριση στον Αιγέα Πλωμαρίου. Μια απόφαση πέναλτι, η οποία ανακαλύφθηκε για να μπορέσει να περάσει το φαβορί, μιας και η Καλλονή της Β τοπικής ήταν έτοιμη να κάνει τη «ληστεία» της χρονιάς! Ποτέ δεν είπαμε πως είχαμε στόχο το κύπελλο. Ποτέ δεν είπαμε πως θα είμαστε εκείνοι που θα σκορπάμε μόνο νίκες. Είναι άδικο όμως να μην παίρνουμε ό,τι μας αξίζει.

Με την παρούσα θα θέλαμε να δηλώσουμε πως ο σύλλογος μας, οι παίκτες, η διοίκηση, οι φίλαθλοι (200 ηρωικοί παρά το κρύο), είμαστε πλήρως απογοητευμένοι για τα όσα μας στερήθηκαν χθες από τις διαιτητικές αποφάσεις και καλούμε την διοργανώτρια να πράξει αναλόγως. Είναι λυπηρό να μην μας σέβονται και να ανακαλύπτονται σφυρίγματα μόνο και μόνο για να προχωρήσουν όσοι πρέπει.

Θέλουμε να σας υπενθυμίζουμε πως η Καλλονή, ήρθε για να μείνει με την ομάδα της, τους ανθρώπους της και τον κόσμο της. Θα παίρνει αυτό που της αξίζει, κι ας αγωνίζεται στο γήπεδο και με παίκτη λιγότερο. Επιφυλασσόμαστε...»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey