Ντέρμπι πρωτοπόρων στη Μόρια

21/03/2024 - 17:26 Τελευταία τροποποίηση στις 21/03/2024 - 17:57

Με την διεξαγωγή της 21ης αγωνιστικής στον νότιο όμιλο και της 17ης στον βόρειο, συνεχίζεται ην Κυριακή 24 Μαρτίου στις 15:45 το πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Λέσβου.

Η μοναδική αναμέτρηση του νοτίου ομίλου στο γήπεδο Μόριας ανάμεσα στον Παλλεσβιακό και τον Αστέρα Νίκης, είναι καθοριστικής σημασίας για τη μάχη του τίτλου. O Παλλεσβιακός με ένα θετικό αποτέλεσμα θα γκρεμίσει από την κορυφή τον αντίπαλο του, πλησιάζοντας κι εκείνος ταυτόχρονα στην πρώτη θέση, πριν την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Η νίκη από την άλλη είναι μονόδρομος για τον Αστέρα για να διατηρήσει το πλεονέκτημα.

Για τον βόρειο όμιλο, στο γήπεδο της Πέτρας υπάρχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με την γηπεδούχο Άναξο να ψάχνει τη νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου, στοχεύοντας στην δεύτερη θέση. Η Καλλονή έχει σφραγίσει την πρωτιά, όμως θέλει σίγουρα να τελειώσει το πρωτάθλημα με καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ακόμη, ο Καραβαγγέλης θα παίξει για τους τρεις βαθμούς στο γήπεδο του απέναντι τον Ορφέα Άντισσας για να μη χάσει έδαφος στη μάχη της δεύτερης θέσης. Τέλος, στην Ερεσό σε έναν εξίσου δυνατό αγώνα, ο Παπανικολής θα αντιμετωπίσει τον Μεσότοπο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey