Συγκροτήθηκε ο 8άρης όμιλος ανόδου

06/03/2012 - 12:22 Τελευταία τροποποίηση στις 06/03/2012 - 13:44

Η ΕΠΣ Λέσβου προχώρησε στη συγκρότηση του ομίλου ανόδου στη Β' Κατηγορία, με τη συμμετοχή τελικά των τεσσάρων πρώτων ομάδων από νότο και βορρά.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (8/3) στις 17:30 στα γραφεία της Ένωσης, με την αγωνιστική δράση να ξεκινά στις 18 του Μάρτη. Το μίνι πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε ένα ένα γύρο και θα έχει ολοκληρωθεί στις 6 Μαΐου.

Η πρόταση της ΕΠΣΛ προς τα σωματεία είναι να υπάρξουν τρία εισιτήρια ανόδου, δεδομένου ότι φέτος η Α' Κατηγορία είχε μόλις 12 ομάδες μετά την αποχώρηση του Εθνικού Θερμής και της ΑΕΜ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportlesvos.gr, ο αριθμός των ομάδων που θα προβιβαστούν δε θα επηρεαστεί από το αν τελικά ο πρωταθλητής της Α' Κατηγορίας κερδίσει ή όχι την άνοδο στο Περιφερειακό μέσω των μπαράζ. Υπάρχει πάντως πρόθεση, σε περίπτωση που ο αριθμός των ομάδων στη μεγάλη κατηγορία είναι μονός, να υποβιβαστεί τελικά μόνο μια ομάδα, κάτι που βρίσκεται υπό συζήτηση.

Η βαθμολογία, με την οποία ξεκινά κάθε ομάδα στον όμιλο ανόδου:


Β' - Όμιλος Ανόδου
B. Γκολ
1. Ατρόμητος Ανεμώτιας 
4
0-0
2. Λιονταράκια  
4 0-0
3.  Πολιχνίτος
3
0-0
4. Κεραυνός Αφάλωνα  
3
0-0
5. Αρίων Μήθυμνας  2 0-0
6. Οδυσσέας Ελύτης 2 0-0
7. Παπανικολής Ερεσού 1 0-0
8. Αστέρας Ιππείου 1 0-0

 

Σε επικοινωνία της ιστοσελίδας μας με την ΕΠΣ Λέσβου, διευκρινίστηκε πως όλες οι ομάδες είχαν ενημερωθεί από τις 18 Ιουλίου για την τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας, γνωρίζοντας πως προβιβάζονται τελικώς οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, διεκδικώντας την άνοδό τους στην Α' Κατηγορία.

Να σημειωθεί, πως σε ότι αφορά το νέο όμιλο που δημιουργείται για την αποφυγή του υποβιβασμού, ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή δέκα ομάδες. Πρόκειται για τον Αχιλλέα Πέτρας, τον Ερμή Παμφίλων, τον Αρίωνα Παλαιοκήπου, τον Παλλεσβιακό, το Μεσότοπο, τον Καραβαγγέλη Στύψης, το Μακαρέα Άγρας, τον Ορφέα Κεραμειών και τον Αίαντα Μυτιλήνης.

Στην ΕΠΣΛ περιμένουν ωστόσο και τις θετικές απαντήσεις του Ταξιάρχη Μανατάμαδου, αλλά και της Φίλιας.

Σίγουρα δε θα πάρει μέρος ο Ποσειδώνας Περάματος, ενώ δεν υπάρχει διάθεση συμμετοχής τόσο από τον Αίγειρο Μιστεγνών όσο και από τον Έφηβο Παμφίλων. Τα πάντα ωστόσο θα έχουν ξεκαθαρίσει την Πέμπτη, όταν και θα γίνει η κλήρωση στα γραφεία της Ένωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey