Ευχαριστίες Παλλεσβιακού

16/11/2012 - 13:50 Τελευταία τροποποίηση στις 16/11/2012 - 14:21

Pallesviakos_logo_grassΜε ανακοίνωση του το Διοικητικό Συμβούλιο του Παλλεσβιακού εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του σε ανθρώπους του αθλητισμού και φίλους της ομάδας, οι οποίοι έχουν προσφέρει πολλά στο λεσβιακό ποδόσφαιρο και συμπαραστέκονται ηθικά και υλικά στο ιστορικό σωματείο της Μυτιλήνης.

Αναλυτικά, η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Παλλεσβιακού, την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος Δημήτρης Φωταρέλλης και ο Γενικός Γραμματέας Λάκης Μέγας:

"Η οικογένεια του Παλλεσβιακού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους φίλους του αθλητισμού και της ιστορικής ομάδας μας, που δεν ξεχνούν και συμβάλλουν οικονομικά – υλικά, ώστε το έργο που κάνουμε προς όφελος της νεολαίας και του τόπου μας να γίνεται πιο εύκολο.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τον κ. Γαβριήλ Τσαγκαράκη, ο οποίος πρόσφερε αθλητικό υλικό και τους κ.κ. Αργύρη Τσούρο και Γιώργο Μπαράκη για την οικονομική τους ενίσχυση προς τον Παλλεσβιακό.

Πραγματικά με τέτοιους αρωγούς στο πλευρό μας, παίρνουμε δύναμη να συνεχίσουμε σε μια εποχή δύσκολη για όλους. Το «ευχαριστούμε πολύ» ίσως να ακούγεται «λίγο», αφού λύνουμε δυσεπίλυτα προβλήματα και συνεχίζουμε... 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey