Δώρο... ΟΠΑΠ στον Καραβαγγέλη Στύψης!

22/01/2013 - 15:02

Karavaggelio_Gipedo_StipsisΔημοσίευμα της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" γνωστοποιεί τον πίνακα όσων σωματείων ή φορέων του αθλητισμού επιχορηγήθηκαν μέσα στο 2012 από τον ΟΠΑΠ, συνοδεύοντας τα ονόματα των αποδεκτών με τα ποσά που έβαλαν στα ταμεία τους.

Ανάμεσά τους και ο ΑΣ Καραβαγγέλης Στύψης, ο οποίος μάλιστα φιγουράρει στη 13η θέση για τις χορηγίες προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, με ποσό ύψους 40.000€. Αναμφίβολα μια τεράστια επιτυχία των δραστήριων παραγόντων της ομάδας της βόρειας Λέσβου, που θα κάνει πιθανότατα πράξη ένα όνειρο χρόνων για την περιοχή.

Οι πληροφορίες, που είχαν φτάσει στο "SL" πριν λίγο καιρό, έκαναν λόγο για πρόθεση του Καραβαγγέλη να τοποθετήσει συνθετικό τάπητα στο Γήπεδο της Στύψης, δημιουργώντας έτσι τις καταλληλότερες συνθήκες άθλησης για τη νεολαία του χωριού. Η αισιοδοξία τους μπορεί να μη συμβάδιζε με τις περικοπές της εποχής λόγω κρίσης, ωστόσο φαίνεται πως πήγαζε από το γεγονός, ότι η αίτηση τους προς τον ΟΠΑΠ είχε εγκριθεί.

Πλέον απομένει να διασαφηνιστεί αν όντως θα ξεκινήσουν εργασίες στο γήπεδο της Στύψης και πότε, κάτι που ενδεχομένως να συμβεί μετά τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

OPAP_xorigies_Karavaggelis_Stypsis1

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey