Πρoβάδισμα Ανεμώτιας και Στύψης στα μπαράζ

24/04/2013 - 20:52 Τελευταία τροποποίηση στις 25/04/2013 - 11:52

Atromitos_Anemwtias_panigyriko_2012-13Τα μπαράζ ανόδου από τη Β' προς την Α' κατηγορία της ΕΠΣΛ ξεκίνησαν σήμερα χωρίς να σημειωθεί κάποια έκπληξη.

Ατρόμητος Ανεμώτιας και Καραβαγγέλης Στύψης, που έχουν και το προβάδισμα λόγω της βαθμολογικής τους κατάταξης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έφυγαν με αποτέλεσμα από τα γήπεδα του Πολιχνίτου και του Ιππείου, αντίστοιχα.

Η ομάδα της Ανεμώτιας πήρε τη νίκη επί του Πολιχνίτου (2-4), αν και δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, αφού βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ με 1-0 και 2-1, με το οποίο έληξε το ημίχρονο. Η ανατροπή του Ατρομήτου ήρθε στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Με τη νίκη του αυτή ο Ατρόμητος βρίσκεται με το 1,5 πόδι στον τελικό των αγώνων κατάταξης, αφού θα πρέπει να ηττηθεί με τρία γκολ στο "Μιζεργκάν", για να ελπίζει ο Πολιχνίτος σε πρόκριση, αφού βάσει της προκήρυξης ακόμα κι αν κερδίσει στο δεύτερο ματς με ίδια διαφορά τερμάτων, το προβάδισμα το έχει η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στη βαθμολογία.

Στο άλλο ματς, Αστέρας Ιππείου και Καραβαγγέλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) και πλέον θα λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς της Στύψης, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (28/4). Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη ή ισοπαλία, ενώ αντίθετα η ομάδα του Ιππείου μπορεί να ελπίζει μόνο σε νίκη για την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey