Χαμόγελα σε Ανεμώτια και Στύψη

28/04/2013 - 21:38

OdysseasElytis_Polixnitos_fasi4_slΟι επαναλητπικοί αγώνες μπαραζ της Β' Κατηγορίας για την άνοδο δεν προμήνυαν εκπλήξεις και οι ομάδες που είχαν εξαρχής το βαθμολογικό προβάδισμα, κέρδισαν την πρόκρισή τους στον τελικό.

Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας επικράτησε του Πολιχνίτου με 1-0 και με συνολικό απολογισμό 5-2 (είχε κερδίσει 2-4 στο πρώτο ματς) εξασφάλισε μια από τις δύο θέσεις των φιναλίστς. Στο άλλο ματς, ο Καραβαγγέλης Στύψης δε συνάντησε εμπόδια και κέρδισε με 3-0 τον Αστέρα Ιππείου, υπερασπιζόμενος με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία (1-1) του πρώτου αγώνα.

Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν σε πλέον σε διπλούς αγώνες για την ανάδειξη της μιας, που θα κερδίσει σίγουρα τον προβιασμό της στην Α' Κατηγορία. Ο ηττημένος των διπλών τελικών βέβαια, θα πρέπει να περιμένει την εξέλιξη των μπαράζ της Αναγέννησης Γέρας. Αν οι Γεραγώτες ανέβουν στη νέα Γ' Εθνική, τότε θα προβιβαστεί κι εκείνος στην Α' Κατηγορία. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ξανά στο πρωτάθλημα της Β'.

Να σημειωθεί, ότι τα ματς των τελικών θα οριστούν αύριο από την ΕΠΣ Λέσβου, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι προγραμματίζονται για το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey