Πεντάρα Ανεμώτιας μέσα στη Στύψη

04/05/2013 - 16:19

Atromitos_Anemwtias_panigyriko_2012-13Σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του προνομιούχου εισιτηρίου που οδηγεί στην Α' Κατηγορία πήρε ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, ο οποίος επικράτησε με το εμφατικό 3-5 μέσα στη Στύψη επί του τοπικού Καραβαγγέλη.

Ο πρώτος τελικός των play offs είχε τα πάντα. Οκτώ γκολ, δύο πέναλτι, δύο αποβολές, αρκετό θέαμα, έντονες συγκινήσεις και ξέφρενους πανηγυρισμούς. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μετατρέψουν σε παράσταση για ένα ρόλο το ματς, αφού προηγήθηκαν με 0-4 στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 0-5, ωστόσο ο Καραβαγγέλης κατόρθωσε να μειώσει με δύο εύστοχα πέναλτι και σε συνδυασμό με την αποβολή του τερματοφύλακα του Ατρομήτου, να πετύχει και τρίτο τέρμα. Όμως παρά την υπερπροσπάθεια, το τελικό 3-5 δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στον Καραβαγγέλη, στη ρεβάνς του "Μιζεργκάν", που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (8/5).

Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, έχοντας το προ΄βάδισμα των δύο γκολ αλλά και το πλεονέκτημα σε ενδεχόμενα ίδια αποτελέσματα λόγω της βαθμολογικής του θέσης στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να ηττηθεί με τρία γκολ διαφορά για να μείνει "εκτός νυμφώνος".

Μάλιστα στον επαναληπτικό τελικό, οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ατρομήτου Ανεμώτιας "Red-Blue Mizergans" ετοιμάζουν πανηγυρική ατμόσφαιρα, θέλοντας να γιορτάσουν με αυτόν τον τρόπο την επερχόμενη άνοδο στην Α' Κατηγορία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey