Ανεμώτια, εκεί - εκεί στην Α' Τοπική!

08/05/2013 - 20:24 Τελευταία τροποποίηση στις 08/05/2013 - 20:38

Atromitos_Anemwtias_orkos1Έστω και με καθυστέρηση ενός έτους, ο Ατρόμητος Ανεμώτιας πέτυχε αυτό που θα έπρεπε να έχει πανηγυρίσει από πέρυσι, την άνοδό του δηλαδή στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Λέσβου.

Έπειτα από ένα ολόκληρο πρωτάθλημα στο οποίο πρωταγωνίστησε, η ομάδα της Ανεμώτιας μπήκε με το πλεονέκτημα της υψηλής κατάταξης στα μπαράζ ανόδου και δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη. Αγωνίστηκε στον τελικό με τον Καραβαγγέλη, κερδίζοντας μέσα στη Στύψη με 3-5 και σε συνδυασμό με τη σημερινή ισοπαλία 2-2 στο "Μιζεργκάν", κέρδισε το δεύτερο προνομιούχο εισιτήριο ανόδου, ακολουθώντας τον Οδυσσέα Ελύτη στον προβιβασμό.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι προηγήθκαν στο 25' (1-0), ωστόσο ο Καραβαγγέλης βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να πετύχει δύο τέρματα στην επανάληψη, διαμορφώνοντας το σκορ στο 1-2. Στα τελευταία λεπτά, οι παίκτες της ομάδας της Στύψης πίεσαν για ένα τρίτο τέρμα (που πάντως δε θα ήταν αρκετό, αφού ήθελαν νίκη με τρία γκολ διαφορά), μοιραία άφησαν κενούς χώρους και στις καθυστερήσεις ο Ατρόμητος Ανεμώτιας πέτυχε το 2-2, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Ακολούθησαν μοναδικές στιγμές, με τους φιλάθλους στην εξέδρα να πανηγυρίζουν ξέφρενα την άνοδο στην Α' Κατηγορία και τους παίκτες του Ατρομήτου, ένα κουβάρι, να χαίρονται για την επιτυχή ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου και τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς, που δεν πήγαν χαμένοι.
Στη Στύψη θα χρειαστεί να περιμένουν σχεδόν ένα μήνα, μέχρι να δουν αν θα πρέπει να πανηγυρίσουν κι εκείνοι την άνοδο ή να κάνουν εκ νέου σχεδιασμό στη Β' Κατηγορία. Κι αυτό γιατί, σε περίπτωση που η Αναγέννηση Γέρας ανέλθει στη νέα Γ' Εθνική, τότε θα ανοίξει μια ακόμα θέση στην Α' Κατηγορία, με τον Καραβαγγέλη να προβιβάζεται κι αυτός για να συμπληρώσει τον αριθμό των 16 ομάδων στο πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey