Καλό καλοκαίρι από Οδυσσέα Ελύτη

22/06/2013 - 11:39

Odysseas_Elytis2012-13Ανακοίνωση, απολογιστικού χαρακτήρα, εξέδωσε η διοίκηση του Οδυσσέα Ελύτη, στο τέλος της οποίας δεν παραλείπει να στείλει τις ευχαριστίες προς όσους βοήθησαν το σύλλογο κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά: "Με καλοκαιρινά βήματα ένας ακόμα χρόνος παρουσίας στο χώρο του ποδοσφαίρου κυλάει ολοταχώς προς την λήξη του. Πιστεύουμε ότι όλοι θα καταφέρουμε να «δραπετεύσουμε» και να πάρουμε λίγες χρήσιμες ανάσες, στην ευλογία της θάλασσας και του ήλιου μπαϊλπισμένοι και θολωμένοι από την κρίση.

Με την ολοκλήρωση των προπονήσεων της ομάδας που συμμετείχε στο πρωτάθλημα ανδρών 21-06-2012 αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια αυτούς που μας προσέφεραν σημαντική βοήθεια και που τους νοιώθουμε πάντα δίπλα μας, σε μία απόλυτη πετυχημένη χρονιά από κάθε άποψη.

Ευχαριστούμε πρώτα απ’ όλους τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν για ακόμα ένα χρόνο, τους αθλητές μας, τους προπονητές μας που με την ποιότητα του προγράμματος και την δουλεία τους έχουν καταφέρει να δώσουν στο χώρο αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου ( αρκετοί από αυτούς μετακινήθηκαν σε ομάδες της superleague και στις αντίστοιχες εθνικές ομάδες ).

Επίσης να ευχαριστήσουμε την Διοργάνωση του Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. Λέσβου, τους διαιτητές, τα Μέσα Μ.Ε. για την συνεργασία καθώς και την ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής για την σημαντική βοήθεια της σε αθλητικό υλικό που δόθηκε στην Ανδρική Ομάδα αλλά και μέρος από αυτό στην Ακαδημία μας.

Τελευταία αφού πρώτα ευχηθούμε σε όλους καλό καλοκαίρι θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι από το σωματείο μας δεν θα παραχωρηθούν αθλητές οι οποίοι έχουν δικαίωμα να αγωνισθούν στις Μικτές Ομάδες Νέων και Παίδων, αφού πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος ανάδειξης του αθλητή είναι οι Μικτές Ομάδες."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey