Στον τελικό ο Πολιχνίτος, σπάνε οι καρδιές οι άλλοι!

13/04/2014 - 17:42

Pallesviakos_Polixnitosfasi4Mε το ένα πόδι στον τελικό της ανόδου για την Α΄ κατηγορία βρίσκεται από το Σάββατο ο Πολιχνίτος, που συνέτριψε με 0-3 τη Φίλια στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι των μπαράζ  και αποτελεί ίσως την μοναδική ομάδα που μπορεί να χαρακτηριστεί ως κερδισμένη του Σαββατοκύριακου.

Στο δεύτερο ντέρμπι για την άνοδο, Αρίων Μήθυμνας και Παλλεσβιακός άφησαν ορθάνοιχτους λογαριασμούς μετά το μεταξύ τους 1-1 στο Μόλυβο, με τον Παλλεσβιακό ωστόσο να διατηρεί ακέραιο το πλεονέκτημά του ενόψει της ρεβάνς στη Μυτιλήνη, ψάχνοντας δύο αποτελέσματα καθώς και μία ισοπαλία του αρκεί για να παίξει στον τελικό.  Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πολιχνίτος που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μπορεί να θεωρεί ότι βρίσκεται ήδη στον τελικό, έχει το απόλυτο πλεονέκτημα τερματίζοντας ως δεύτερος στο πρωτάθλημα, απέναντι σε οποιονδήποτε προκριθεί στον τελικό μαζί του.  

Η απίστευτη εξέλιξη στη μάχη της παραμονής τώρα στη Β΄ κατηγορία, εξακολουθεί να συγκλονίζει. Πιο συγκεκριμένα ο Αίας Μυτιλήνης και Δόξα Πλαγιάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο πρώτο τους παιχνίδι, με την ομάδα της Μυτιλήνης να καλείται να κερδίσει την Δόξα στην ρεβάνς αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για παραμονή. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στο ζευγάρι του Αστέρα Ιππείου με τον Ανδρονικά Παρακοίλων, που το παιχνίδι έληξε επίσης με 1-1! 

Μπαράζ ανόδου:

Φίλια-Πολιχνίτος 0-3

Αρίων Μήθυμνας-Παλλεσβιακός 1-1


Μπαράζ παραμονής:

Αίας Μυτιλήνης-Δόξα Πλαγιάς 1-1

Αστέρας Ιππείου-Ανδρονικάς 1-1

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey