Στον «τελικό» Πολιχνίτος και «Παλλέ»

28/04/2014 - 17:36 Τελευταία τροποποίηση στις 29/04/2014 - 17:37

Pallesviakos_Polixnitos_1-1Αν ο Πολιχνίτος είχε λίγο έως πολύ εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στον τελικό για την άνοδο στην Α΄ κατηγορία, μετά τη νίκη του μέσα στη Φίλια με 0-3 στο πρώτο παιχνίδι, η αναμέτρηση Παλλεσβιακού-Αρίονα σήμερα στη Θερμή, ήταν εξαιρετικά αμφίρροπη μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στον Μόλυβο. Όμως ο «Παλλέ» ήταν καταιγιστικός και με το τελικό 4-1 δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, οδεύοντας προς τον «τελικό» της ανόδου, όπου και θα κοντραριστεί με τον Πολιχνίτο, που κέρδισε και στην έδρα του (2-1) την ομάδα της Φίλιας.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι Παλλεσβιακός και Πολιχνίτος, υποτάσσοντας Αρίονα και Φίλια αντίστοιχα, εν πολλοίς εξασφάλισαν σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό και οι δύο τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της νέας περιόδου, καθώς σε περίπτωση που ο Αιολικός επικρατήσει στα δικά του μπαράζ και ανέβει στην Γ΄ Εθνική, τότε θα προβιβαστούν από την Β΄ κατηγορία, τρεις ομάδες! Σε κάθε περίπτωση όμως, Πολιχνίτος και «Παλλέ» θα συγκρουστούν μεταξύ τους στον «τελικό» της ανόδου, σε διπλές αναμετρήσεις, με τον Πολιχνίτο να έχει το πλεονέκτημα απέναντι στην ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης. Ο νικητής του ζευγαριού, θα είναι σίγουρα μαζί με τον Ερμή Παμφίλων στην Α΄ κατηγορία.

Σε ότι αφορά στη μάχη της παραμονής και τους ορθάνοιχτους λογαριασμούς που άφησαν οι πρώτες αναμετρήσεις των ομάδων που παλεύουν για τη σωτηρία τους, η Δόξα Πλαγιάς, ίδρωσε απέναντι στον Αίαντα Μυτιλήνης που πάλεψε σθεναρά, αλλά η δεύτερη ισοπαλία που πήρε στο Πλωμάρι με τελικό σκορ 2-2 τελικά της αρκούσε, δεδομένου ότι είχε το πλεονέκτημα στις διπλές αναμετρήσεις. Έτσι η ομάδα της Πλαγιάς, εξασφάλισε έστω και μέσω των μπαράζ την παραμονή στην κατηγορία, αφήνοντας τον Αίαντα να διεκδικεί μία θέση στον «τελικό» της παραμονής απέναντι στον Ανδρονικά Παρακοίλων. Ο οποίος μετά το πρώτο παιχνίδι στο Ίππειος που έληξε 1-1, επικράτησε με 1-0 του Αστέρα και εξασφάλισε και αυτός την παραμονή του! Έτσι το ζευγάρι που θα παλέψει για την θέση που απομένει για την Β΄ κατηγορία, θα είναι εκείνο του Αίαντα Μυτιλήνης με τον Αστέρα, με την ομάδα του Ιππείου να έχει το πλεονέκτημα στις διπλές αναμετρήσεις…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey