Το "πάνω χέρι" ο Αστέρας Ιππείου

07/05/2014 - 10:56 Τελευταία τροποποίηση στις 07/05/2014 - 16:06

Aias_Issaikos_3-0_2012_13_2Μεγάλος κερδισμένος του πρώτου αγώνα μπαράζ, που θα κρίνει την παραμονή στη Β' Κατηγορία αναδείχθηκε ο Αστέρας Ιππείου, που επικράτησε του Αίαντα Μυτιλήνης με σκορ 3-4 σε ένα χορταστικό παιχνίδι από κάθε άποψη.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό της Θερμής και είχε... αγγλική διακύμανση στο σκορ, ενώ δεν έλειψαν και οι δυνατές μονομαχίες. Χαρακτηριστικό ήταν πως η ομάδα του Ιππείου τέλειωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Κουτσέλλη στο β' ημίχρονο. Ο Αστέρας προηγήθηκε με 0-3 χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Παναγιώτου (2) και Παροίκος. Όμως ο Αίαντας κατάφερε να ισοφαρίσει έπειτα από δύο αυτογκόλ του Κουτσέλλη και ένα γκολ του Καδή, επιστρέφοντας στο ματς (3-3). Μετά την αποβολή, ο αγώνας έγινε ακόμη πιο συναρπαστικός, αλλά τελικά εκείνοι που χαμογέλασαν ήταν οι παίκτες του Ιππείου.

Ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι λίγο πριν τη λήξη, ο Σαμοθρακής ανέλαβε την εκτέλεσή του όμως ο τερματοφύλακας απέκρουσε. Στη συνέχεια της φάσης ο Σαμοθρακής και πάλι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-4, που δίνει προβάδισμα στον Αστέρα.

Να σημειωθεί ότι από τους γηπεδούχους αποχώρησε ο προπονητής Κώστας Χατζέλλης, μετά τον αγώνα με τη Δόξα Πλαγιάς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey