Ανέβηκε ο Πολιχνίτος, τα... έχασαν στο Ίππειος!

13/05/2014 - 18:54 Τελευταία τροποποίηση στις 13/05/2014 - 22:57

Pallesviakos_Polixnitosfasi4Την επιστροφή του στην Α' Κατηγορία πανηγυρίζει από χθες το απόγευμα ο Πολιχνίτος, που επικράτησε με 1-0 του Παλλεσβιακού στο επαναληπτικό αγώνα του τελικού για την άνοδο από την Β' Κατηγορία.

Ο Πολιχνίτος αρκούνταν και σε μία ισοπαλία μετά το 1-1 στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, αλλά στην ρεβάνς προηγήθηκε στο σκορ και έκανε πολύ πιο εύκολη την υπόθεση της επικράτησής του, που τον φέρνει οριστικά πια στα μεγάλα σαλόνια. Τα οποία μεγάλα σαλόνια βέβαια, εξακολουθεί να διεκδικεί βέβαια ο Παλλεσβιακός, που αν καταφέρει ο Αιολικός να ανέβει στην Γ' Εθνική, θα δώσει αυτόματα το δικαίωμα στον ιστορικό «Παλλέ» να επιστρέψει έστω και ως τρίτος της κατάταξης.

Στο μπαράζ της παραμονής, ο επαναληπτικός αγώνας του εντυπωσιακού 3-4 του Αστέρα Ιππείου εκτός έδρας επί του Αίαντα δεν έγινε ποτέ! Υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, η ομάδα του Αστέρα Ιππείου προσήλθε στο γήπεδο χωρίς τα δελτία των ποδοσφαιριστών του, τα οποία χάθηκαν πριν από τον αγώνα! Ο διαιτητής της συνάντησης όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσε να ξεκινήσει το παιχνίδι και ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ του Αίαντα Μυτιλήνης, που εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία! Σε κάθε περίπτωση όμως, στον Αστέρα Ιππείου που έμειναν «παγωμένοι» από αυτήν την εξέλιξη, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, αν και το τρένο δείχνει να χάθηκε…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey