Πολύ δυνατός και φέτος ο Αίγειρος Μυστεγνών!

20/08/2014 - 09:15 Τελευταία τροποποίηση στις 20/08/2014 - 12:02

Στα Μυστεγνά είχαν δείξει από την περσινή σεζόν να εννοηθεί ότι η θέση του Αίγειρου είναι στη μεγάλη κατηγορία και αφού κατέκτησαν τον τίτλο με άνεση στη Β1, έχουν βάλει και τη φετινή χρονιά πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών, αποκτώντας αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Μεγάλο μεταγραφικό "μπαμ" αποτελεί αναμφίβολα ο Λάμπρος Γιαλαμάς, που συμφώνησε να συνεχίσει στον Αίγειρο, μετά το πρωτάθλημα που κατέκτησε πέρυσι με τον Ερμή Παμφίλων στη Β' Κατηγορία. Στην ομάδα των Μυστεγνών ποντάρουν πολλά στην εμπειρία και την εκτελεστική του δεινότητα, ώστε να πανηγυρίσουν και φέτος μια ακόμα διάκριση.

Παράλληλα, παίκτης του Αίγειρου είναι και ο Γρηγόρης Χριστοδούλου, μια ακόμα σπουδαία προσθήκη με μεγάλη εμπειρία, που πέρυσι ανήκε στον Όλυμπο Αγιάσου. Οι Μυστεγνιώτες συμφώνησαν και με τον Στέλιο Καραδημητράκη, ο οποίος την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Βύρωνα Μόριας. Ακόμη προστέθηκαν στο δυναμικό οι Αντώνης Κοντάκας από τον Ορφέα Κεραμειών και Παναγιώτης Ευρυπιώτης από τον Αρίωνα Παλαιοκήπου.

Ωστόσο αποχώρησαν από το σύλλογο τρεις πολύτιμες μονάδες του περσινού ρόστερ, οι Κουβαρντάς, Γονιδέλλης και Κατζανός.

Προπονητής παραμένει ο Ξενοφών Χαραλαμπής, που μετά την περσινή κατάκτηση του τίτλου, συνεχίζει με στόχο μια ακόμα άνοδο. Οι προπονήσεις διεξάγονται στο Γήπεδο της Μόριας και μάλιστα η διοίκηση των Μυστεγνιωτών ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της την αντίστοιχη της ομάδας του Βύρωνα για την παραχώρηση του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey