Αποδυναμωμένος, αλλά ορεξάτος ο Παπανικολής

21/08/2014 - 15:13

Papanikolis_sima_kosmos1Έπειτα από δύο σεζόν στην κορυφαία τοπική κατηγορία, κατά τις οποίες η ομάδα της Ερεσού κέρδισε τις εντυπώσεις και το σεβασμό των «μεγάλων» του νησιού με την αγωνιστικότητα και την καυτή της έδρα, ο τοπικός Παπανικολής επιδιώκει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Κκατηγορίας.

Συμπληρώνοντας φέτος 35 χρόνια ζωής και ιστορίας, ο Α.Ο. Παπανικολής Ερεσού γυρίζει σελίδα με μια εξ’ ολοκλήρου νέα διοίκηση αποτελούμενη από νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, που φιλοδοξούν να επαναφέρουν το συντομότερο την ομάδα στην Α' Κατηγορία.

Με πρόεδρο τον Κώστα Γιατρού, αντιπρόεδρο τον Θοδωρή Βουτσιώτη, γενικό γραμματέα τον Μπάμπη Ελευθερίου, ταμία το Θοδωρή Κούκο, γενικό αρχηγό τον Δημήτρη Ζιμπουνούμη, μέλη τους Λουκά Κοντέλο, Αντώνη Μειμάρη, Κώστα Λαμπρινίδη, Γιάννη Λημναίο και με νέο προπονητή τον Λευτέρη Τσίλια, η ομάδα της Ερεσού ευελπιστεί να υποσκελίσει τις «απώλειες» των Γιαννή, Βασιλέλλη, Ρομέο και Καλαμούκη στηριζόμενη στην ομοιογένεια, την εμπειρία και το πάθος των ποδοσφαιριστών αλλά και των ένθερμων υποστηρικτών της.

Στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι κάθε αγώνας στην Ερεσό να αποτελεί μια ποδοσφαιρική γιορτή και βέβαια στα αγωνιστικά η άμεση επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του λεσβιακού ποδοσφαίρου, εκεί που όλοι στην Ερεσό πιστεύουν ότι αξίζει να βρίσκεται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey