Απόλυτα επιτυχημένο του τουρνουά του Απόλλωνα Βουναρακίου

31/05/2022 - 19:47 Τελευταία τροποποίηση στις 31/05/2022 - 20:05

Με απόλυτη επιτυχία και γεμάτο όμορφα συναισθήματα στέφθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο Θερμής το Σαββατοκύριακο 28 & 29/5 το 4ο ποδοσφαιρικό φιλικό τουρνουά υποδομών για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών του Απόλλωνα Βουναρακίου με την πρότυπη Ποδοσφαιρική Ακαδημία της Χίου, η οποία ήρθε στο νησί μας με πολυμελή αποστολή (παιδιά και συνοδοί) άνω των 160 ατόμων.

Όλη αυτή η προσμονή των τριών χρόνων από τον Μάιο του 2019 που δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί το τουρνουά εξαιτίας του covid, έδωσε το επιπλέον κίνητρο και την μεγάλη επιθυμία για την επανάληψη αυτού, όπως γινόταν ανελλιπώς κάθε χρόνο από το 2017 και έτσι για δύο ημέρες το γήπεδο της Θέρμης κατακλύστηκε από νεαρούς παίκτες των δύο ακαδημιών στις μικρότερες ηλικίες (συμμετείχαν συνολικά 153 παιδιά), με τους αγώνες των εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών να γεμίζουν άπαντες με χαμόγελα χαράς και αισιοδοξίας. Κερδισμένο το ίδιο το ποδόσφαιρο φυσικά όπως αυτό εκφράζεται στα μάτια και την ψυχή των μικρών παιδιών.

Παράλληλα οι δεσμοί φιλίας και ευγενούς άμιλλας της ακαδημίας του Απόλλωνα με τους γείτονες-φίλους από την όμορφη Χίο ενισχύθηκαν περαιτέρω, έχοντας αναπτύξει πλέον διαχρονικά μεταξύ τους ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας και αλληλοεκτίμησης.

Με ανακοίνωση του ο Απόλλων ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα τους γονείς όλων των παιδιών για την άψογη συμπεριφορά τους και την ανταπόκριση τους και υπομονή τους στο πολύωρο απαιτητικό πρόγραμμα του τουρνουά.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά την Ε.Π.Σ. Λέσβου για την συναίνεση της στην διεξαγωγή του τουρνουά καθώς και για την παραχώρηση του Ενωσιακού Γηπέδου Θερμής, όπως και το Ασφαλιστικό Γραφείο "ΚΡΗΤΙΚΟΣ" για την προσφορά του σε εμφιαλωμένα νερά, για όλα τα συμμετέχοντα παιδιά και το Τεχνικό Τιμ των δύο Ακαδημιών καθ΄ όλη την διάρκεια του 2ήμερου Τουρνουά. Επόμενο ραντεβού, στο όμορφο νησί της Χίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey