ΕΠΣΛ Κ16:Πρωταθλητής ο Απόλλων Βουναρακίου!

15/05/2023 - 11:49 Τελευταία τροποποίηση στις 16/05/2023 - 19:22

Πρωταθλητής στην κατηγορία Κ16 της ΕΠΣ Λέσβου αναδείχθηκε ο Απόλλων Βουναρακίου κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό 0-4 τον Οδυσσέα Ελύτη.

Ο Απόλλων Βουναρακίου με άψογη διαχείριση, θέληση και πάθος επικράτησε δίκαια κόντρα σε έναν διαχρονικά ισχυρό αντίπαλο, ο οποίος μέτρησε και εκείνος κάποιες δυνατές ευκαιρίες. Ο Απόλλων Βουναρακίου πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο στην κατηγορία Κ16 μπροστά σε εκατοντάδες φιλάθλους που έδωσαν βροντερό παρών το απόγευμα της Κυριακής 14/5 στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, ενώ διατήρησε και την παράδοση με το απόλυτο των νικών σε όλους τους τελικούς που έχει αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες. 

Το σκορ άνοιξε ο Καραφασούλης στο 18' με ωραίο σουτ. Στο 43' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Χασάνι διπλασίασε τα τέρματα για τους τυπικά φιλοξενούμενους. Στο 62' ο Χαμαλέλλης που είχε περάσει ως αλλαγή με ατομική ενέργεια ανέβασε το σκορ στο 0-3 και ο ίδιος παίκτης στο 75' με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Ο Οδυσσέας Ελύτης με το σκορ στο 3-0 έχασε την ευκαιρία να μειώσει, με τον Λασκαρίδη να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε ο Δουβαλέτας.

Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων και του κυπέλλου στον πρωταθλητή Απόλλωνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey