Οδ.Ελύτης:«Ποιος έχει την ευθύνη της διεξαγωγής του τουρνουά Κ12;»

15/06/2023 - 20:00 Τελευταία τροποποίηση στις 15/06/2023 - 21:53

Δεν θα λάβει μέρος η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Λέσβου Κ12 Οδυσσέας Ελύτης στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Παρακοίλων, εκφράζοντας μέσω ανακοίνωσης την απορία για το ποιος έχει τελικά την ευθύνη της διοργάνωσης του τουρνουά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Δεν θα λάβει μέρος ο πρωταθλητής Οδυσσέας Ελύτης στην κατηγορία Κ12 στο τουρνουά που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19/6 στο γήπεδο Παρακοίλων, με τη συμμετοχή της αντίστοιχης πρωταθλήτριας ομάδας Λήμνου των Αργοναυτών, τη δευτεραθλήτρια Ηφαιστία, τη δευτεραθλήτρια Λέσβου Ακαδημία Καλλονής και τον τριταθλητή; Απόλλωνα Βουναρακίου. 

Όπως μας ανέφερε ο πρόεδρος της επιτροπής Υποδομών κ. Στέλιος Νησιώτης, χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση, για να λάβει μέρος το σωματείο μας έπρεπε να καταβάλουμε το ποσό των 300-350€, έτσι ώστε να καλυφθούν ορισμένα έξοδα από τη μετακίνηση και τη διαμονή των σωματείων της Λήμνου. Επιπλέον το σωματείο μας έπρεπε να καταβάλει και τα έξοδα της μετακίνησης μας (με πούλμαν 200€ λόγω της ημέρας ορισμού) στη Μήθυμνα όπου αρχικά είχε οριστεί η διεξαγωγή του τουρνουά.  

Όταν ζητήθηκαν διευκρινήσεις εγγράφως από τη διοργανώτρια αρχή, υπό ποιο καθεστώς διεξάγεται αυτό το τουρνουά και πως θεώρησαν δεδομένο ότι το σωματείο μας ως πρωταθλητής θα καταβάλει αυτό το ποσό των 500 ευρώ περίπου για να συμμετάσχει σε έναν μόνο αγώνα, η ΕΠΣΛ απάντησε με έγγραφο της ότι δεν υπάρχει δική της εμπλοκή και είναι ξεκάθαρα μια πρωτοβουλία της Ακαδημίας Καλλονής, να αγωνιστεί η πρωταθλήτρια ομάδα της Λέσβου με την πρωταθλήτρια Λήμνου και οι δευτεραθλήτριες αντιστοίχως, μια διαδικασία που είχε ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Λέσβου.Φυσικά δεν ερωτηθήκαμε ποτέ αν μπορούμε να το υποστηρίξουμε.

Το Δ. Σ του Οδυσσέα Ελύτη αποφάσισε αυτό το σημαντικό ποσό για εμάς, να διατεθεί για τον εμπλουτισμό της Δανειστικής βιβλιοθήκης μας με αξιόλογους τίτλους βιβλίων, γνωρίζοντας την αξία του βιβλίου, αντί να το διαθέσει για έναν αγώνα που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποιος έχει τελικά την ευθύνη της διεξαγωγής του. Πως να κρυφτείς από τα παιδιά άλλωστε; Έχουν απορίες και θέλουν εξηγήσεις από τους μεγαλύτερους.

Καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι στους αθλητές και τους παράγοντες των σωματείων, μετά την εξαντλητική προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την περίοδο 2022-23 για να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα."

Με εκτίμηση

Το ΔΣ  του Οδυσσέα Ελύτη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey