Σ.Νησιώτης: «Συμπαθέστατη ομάδα ο Οδυσσέας Ελύτης, όμως δεν ειπώθηκαν αλήθειες για το τουρνουά Κ12»

17/06/2023 - 17:44 Τελευταία τροποποίηση στις 17/06/2023 - 17:54

Στην εκπομπή «Μπάλα στον Αέρα» στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm μίλησε την Παρασκευή 16 Ιουνίου ο πρόεδρος της επιτροπής Υποδομών της ΕΠΣ Λέσβου Στέλιος Νησιώτης, δίνοντας την απάντηση του στα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του πρωταθλητή της Κ12 Οδυσσέα Ελύτη για την μη συμμετοχή του στο τουρνουά που διοργανώνεται στο γήπεδο Παρακοίλων, με πρωτοβουλία της ακαδημίας Καλλονής.

Αρχικά, ανάφερε ότι στα δύο χρόνια της θητείας του ως πρόεδρος της επιτροπής Υποδομών μαζί με τους συνεργάτες του καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την διεξαγωγή όλων των πρωταθλημάτων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ωστόσο όπως σημείωσε κάποιοι προσπαθούν να υπονομεύσουν τις ενέργειες τους, κάτι το οποίο δεν είναι ανεκτό και για τον λόγο αυτό δίνει την απάντηση του σε όλα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Οδυσσέα Ελύτη.

Τόνισε ότι το πρώτο σωματείο που απηύθυνε πρόσκληση ήταν ο Οδυσσέας Ελύτης και ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των εξόδων του τουρνουά το καλύπτει η ακαδημία Καλλονής. Υπήρξε δε σχετική ενημέρωση προς το σωματείο και ανέμενε περίπου τρεις ημέρες την απάντηση του, η οποία ήταν αρνητική και έπειτα έγινε η πρόσκληση στον Απόλλωνα Βουναρακίου.

Επίσης, σημείωσε ότι οι γονείς των παιδιών πρέπει να γνωρίζουν την πάσα αλήθεια και αν κάποιος αμφισβητεί τα λεγόμενα του ας απαντήσει αναλόγως, λέγοντας συγκεκριμένα «Δεν επιθυμώ να αιωρούνται πράγματα γύρω από το όνομα μου όπως δεν έχει γίνει ποτέ εδώ και δύο χρόνια.»

Ο κ. Νησιώτης επιπλέον δήλωσε ευχαριστημένος από την λειτουργία της επιτροπής και ότι τα πρωταθλήματα χρόνο με τον χρόνο εξελίσσονται προς το καλύτερο παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και αυτό αποτυπώνεται στους αριθμούς συμμετοχής των νεαρών ποδοσφαιριστών και των αγώνων που διεξάγονται και στα δύο νησιά Λέσβο και Λήμνο.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι πιθανόν από τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν δεν θα είναι πρόεδρος των υποδομών, με την ευχή ωστόσο οι επόμενοι να οδηγήσουν στο υψηλότερο επίπεδο τις υποδομές. Ολοκληρώνοντας τη συζήτηση υπογράμμισε ότι το κομμάτι των υποδομών έχει αρκετά δουλειά και ότι θα υπάρξουν αλλαγές στις κατηγορίες από τη σαιζόν 2023-24.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey