ΕΠΣΛ:Απόλυτα επιτυχημένο το τουρνουά Κ14 στη Χίο

27/06/2023 - 18:29 Τελευταία τροποποίηση στις 27/06/2023 - 19:37

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα (21-22/6) στο νησί της Χίου το τουρνουά υποδομών Κ14 το οποίο συγκέντρωσε πλήθος φιλάθλων.

tournoua-k14-xios.jpg (770×433)

Με πρωτοβουλία του προέδρου της επιτροπής Υποδομών Στέλιου Νησιώτη υπό την αιγίδα των ΕΠΣ Λέσβου και Χίου και τη συνδρομή της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε τουρνουά στο γειτονικό νησί το οποίο τείνει να γίνει θεσμός, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια ομάδα της κατηγορίας Κ14 της Χίου ΑΟ Κοφινάς, της δευτεραθλήτριας ΠΑΧ, του πρωταθλητή Λέσβου Απόλλωνα Βουναρακίου και μιας ομάδας επίλεκτων αθλητών από τη Λήμνο (Μικτή Λήμνου).

tournoua-k14-xios1.jpg (770×347)

Την πρώτη ημέρα των αγώνων ο Απόλλων νίκησε 2-0 την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Χίου, ενώ ο ΑΟ Κοφινάς επιβλήθηκε 2-3 κόντρα στη Μικτή Λήμνου. Την δεύτερη ημέρα αναμετρήθηκαν μεταξύ τους οι νικήτριες ομάδες και οι ομάδες που ηττήθηκαν. Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Απόλλων Βουναρακίου κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό 2-0 τον ΑΟ Κοφινά με σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Χασάνι. Στον μικρό τελικό η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Χίου νίκησε στα πέναλτι 5-3 (κανονική διάρκεια 2-2) το πολύ καλό σύνολο από τη Λήμνο που συνόδευσε ο προπονητής Μιχάλης Νταλαμπίρας.

tournoua-k14-xios5.jpg (770×578)

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων έγιναν απονομές αναμνηστικών μεταλλίων στις δύο πρώτες ομάδες κα του κυπέλλου στον νικητή του τουρνουά Απόλλωνα Βουναρακίου. Επίσης, οι εκπρόσωποι των δύο Ενώσεων αντάλλαξαν τιμητικές πλακέτες, ενώ τιμήθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς για τη πολύτιμη συνεισφορά του, με την δέσμευση από την Περιφέρεια το τουρνουά να διεξάγεται κάθε χρόνο σε διαφορετικό νησί με τη συμμετοχή των εκπροσώπων από όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

tournoua-k14-xios3.jpg (770×578)

Παρόντες από την ΕΠΣ Λέσβου ήταν ο πρόεδρος της υποτροπής υποδομών Στέλιος Νησιώτης και τα μέλη Νεκτάριος Ζηρόπουλος, Χρήστος Σταυρέλλης και ο π. Πολύμος Γρηγόριος, το μέλος του ΔΣ Νίκος Χρόνης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και της Υγειονομικής επιτροπής Λάμπρος Σταθάκης από τον οποίο έγινε και σεμινάριο πρώτων βοηθειών προς όλους τους αθλητές και από την επιτροπή της Λήμνου ο Ιορδάνης Θωμαϊδης.

tournoua-k14-xios2.jpg (770×578)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey