Έναρξη γυναικείου τμήματος στην ομάδα της Ανάξου

13/08/2023 - 19:43 Τελευταία τροποποίηση στις 13/08/2023 - 19:59

Η ομάδα της Ανάξου προετοιμάζεται πυρετωδώς για την νέα σαιζόν, προχωρώντας σε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Μεγαλώνει ο αριθμός των γυναικείων ομάδων στη Λέσβο, καθώς η Άναξος πέρα από το ανδρικό τμήμα, η ομάδα θα δημιουργήσει για πρώτη φορά τμήμα γυναικών με σκοπό να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, Από τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις στο νέο τμήμα όπως και οι προπονήσεις στις υποδομές και συγκεκριμένα στα τμήματα:

-Γυναικείο τμήμα
-Τμήμα κορασίδων (κ10)
-Παιδικά τμήματα αγοριών (κ16, κ14, κ12, κ10, κ8)
-Μπαμπίνια (5-7)

Το πόστο του προπονητή αναλαμβάνει ο γυμναστής Γιώργος Σούπουλης, παίκτης της ανδρικής μας ομάδας και πρώην προπονητής της Ακαδημίας του Αχιλλέα Πέτρας, Ο Σούπουλης θα αντικαταστήσει τον Σπύρο Ζουρούδη που παραμένει ως μέλος της διοίκησης και τον οποίο ευχαρίστησε το σωματείο για την προσφορά του στην ακαδημία της ομάδας μας τα τελευταία δέκα χρόνια.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο Γήπεδο Πέτρας και στο γήπεδο 5x5 του Σκουτάρου για ορισμένα τμήματα. Το κόστος της εγγραφής είναι τα 10€. Καθοδηγητής στο έργο της Ακαδημίας θα είναι ο έμπειρος γυμναστής και προπονητής της ανδρικής μας ομάδας, Ξενοφών Χαραλαμπής και αναμένεται ανακοίνωση τις επόμενες μέρες για τον τεχνικό διευθυντή που θα αναλάβει την οργάνωση της Ακαδημίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey