Συνεχίζουν στις ακαδημίες της Σαπφούς Δασκάλου και Λάλος

11/09/2023 - 12:59

Η Σαπφώ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της στα τμήματα υποδομών με τους προπονητές Μάριο Δασκάλου και Σπύρο Λάλο.

Ο Μάριος Δασκάλου συνεχίζει στην ομάδα για τέταρτη χρονιά και ο Λάλος ανανέωσε την συνεργασία του για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

"Η ΑΠΣ Σαπφώ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας της για 4η χρονιά, με τον προπονητή, Δασκάλου Μάριο, στις ακαδημίες της ομάδας.

Ο κ. Δασκάλου έχει Διατελέσει 2 χρόνια προπονητής στην ανδρική ομάδα του Αετού Λουτρών, 2 χρόνια στις Ακαδημίες του Αετού Λουτρών και 7 χρόνια στις Ακαδημίες του Αίγειρου Μιστεγνών. Στα 3 χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Σαπφούς έχει διατελέσει προπονητής στην 1η ομάδα με πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής.

Η ΑΠΣ Σαπφώ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας της για 2η χρονιά, με τον προπονητή, Λάλο Σπύρο, στις ακαδημίες της ομάδας.

Ο κ. Λάλος είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA C. Έχει διατελέσει προπονητής σε τμήματα υποδομών και πιο συγκεκριμένα, για δυο χρόνια στην ακαδημία του Ολυμπιακού (Μυτιλήνης) U12, U10 και πέντε χρόνια στα τμήματα υποδομής των Αργοναυτών Λήμνου U14, U12 και U10.

Σαν ποδοσφαιριστής είχε επαγγελματικές παραστάσεις με τον Πυρσό Γρεβενών, Θερμαϊκό Θερμής, Ποσειδωνία Μηχανιωνας, Α.Ο. Κάρυστος κ.α.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey