Τρίτος Ημιμαραθώνιος Αγάπης

14/02/2024 - 11:48 Τελευταία τροποποίηση στις 14/02/2024 - 11:59

Το σωματείο «Εν Γνώσει Δράσης» ανακοινώνει με υπερηφάνεια την επιτυχημένη ολοκλήρωση ενός ακόμα Ημιμαραθωνίου.

Ο 3ος Ημιμαραθώνιος Αγάπης πραγματοποιήθηκε σε σχετικά καλές καιρικές συνθήκες για την εποχή το Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024. Ο δυνατός νοτιάς δεν πτόησε περισσότερους από 250 μικρούς και μεγάλους αθλητές που έδωσαν το παρόν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Οι συμμετέχοντες αγωνίστηκαν σε διάφορες κατηγορίες και αγωνίσματα.

Μεγάλοι νικητές στον αγώνα των 21χλμ αναδείχθηκαν ο Marwan Abdalla από το Σουδάν, με χρόνο 1:18:45,7 στην γενική κατηγορία των ανδρών, και η Jean Estelle από τη Γαλλία, με επίδοση 1:41:06,6 στην γενική κατηγορία των γυναικών. Η Jean είχε την τύχη να είναι η νικήτρια στην κλήρωση που διεξήχθη μετά τις απονομές, κερδίζοντας μια τηλεόραση 32”.

Ο Δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Χριστόφας συμμετείχε στα 10χλμ. και ο γνωστός μαραθωνοδρόμος Κώστας Χουβαρδάς στα 21χλμ. στους αγώνες της Κυριακής. Το άλσος Τσαμάκια γέμισε από παιδικές φωνές, χαμόγελα και πολύ καλές επιδόσεις στους παιδικούς αγώνες του Σαββάτου των 1000 και 2500μ! Εκεί οι γονείς είχαν την ευκαιρία να τρέξουν με τα παιδιά τους κάνοντας μια εισαγωγή στον αθλητισμό στη διαδρομή Family Run - 500μ. Η ημέρα έκλεισε με μια δυναμική κούρσα των 5 χλμ.

Αποτελέσματα

Αγώνας 21 χλμ

Άνδρων Γυναίκων

1ος Marwan Abdalla, 1η Jean Estelle
2ος Κουρκουμέλης Διονύσης, 2η Σαμίου Ρένα
3ος Τζενεράλης Πέτρος, 3η Sahin Banu

Αγώνας 10 χλμ

Άνδρων Γυναίκων

1ος Αντωνιάδης Δημήτρης, 1η Δρακοπούλου Σταυρούλα
2ος Dinaol Silassie, 2η Gottschalk Annabell
3ος Αγριάνας Βασίλειος, 3η Παπασωτηρίου Ελευθερία

Αγώνας 5 χλμ

Άνδρων Γυναίκων

1ος Κοντάκας Αντώνιος, 1η Δρακοπούλου Σταυρούλα
2ος Τζενεράλης Πέτρος, 2η Γεωργαντή Δήμητρα
3ος Φωτίου Κωνσταντίνος, 3η Ünsal Tüccar Tuğba

Οι διοργανωτές εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς όλους τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς και τους εθελοντές για τη συμβολή τους στην επιτυχία των δρώμενων. Επίσης, ευχαριστούν την τοπική κοινότητα, τον Δήμο Μυτιλήνης, Επιμελητήριο και τις αρχές του τόπου για τη στήριξη και την αφοσίωσή τους στη διεξαγωγή των αγώνων. Τέλος, θα θέλαμε να κάνουμε ειδική αναφορά στους Μεγάλους μας χορηγούς Gruppe, Fratelli και Αφεντούλη για την αμέριστη υποστήριξη τους!

Για περισσότερες πληροφορίες, ανακοινώσεις, φωτογραφίες και αποτελέσματα μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας www.AegeanEvents.gr .Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον 4ο Ημιμαραθώνιο Αγάπης τον Φεβρουάριο του 2025!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey