Ακούραστοι οι δρομείς της Λέσβου, τρέχουν και σχεδιάζουν νέους αγώνες

14/02/2024 - 18:55

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Lesvos Runners συνάντησε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου τον Δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Παναγιώτη Χριστόφα.

Στη συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Σωκράτης Γιακουμής και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Δαγιέλης. Συζητήθηκαν οι γενικότερες δυνατότητες συνεργασίας και ειδικότερα η υποστήριξη του Δήμου στις προγραμματισμένες για το αμέσως επόμενο διάστημα δράσεις των Lesvos Runners που περιλαμβάνουν (α) την αθλητική-πολιτιστική εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας στον πεζόδρομο «Τσαμάκια την Κυριακή 12 Μαΐου, (β) τον 2ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων στην πόλη της Μυτιλήνης το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιουλίου και (γ) την Σκυταλοδρομία Λέσβου το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου 2024.

Στον Δήμαρχο, που είναι και μέλος των Lesvos Runners, απονεμήθηκε τιμητικά αναμνηστικό για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου έγινε στο Επιμελητήριο Λέσβου η παρουσίαση του βιβλίου ‘ΕΠΤΑ-7 Μαραθώνιοι σε 7 Εβδομάδες’ από τον συγγραφέα, αθλητή και μέλος του Συλλόγου Δρομέων Λέσβου, Κώστα Χουβαρδά. Την παρουσίαση προλόγισαν ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας και ο πρώην Πρόεδρος των Lesvos Runners Λάζαρος Δήμτσας. Ο συγγραφέας αναφέρθηκε στο ιστορικό της μεγάλης του προσπάθειας να τρέξει 7 μαραθώνιους σε διαφορετικές χώρες, σε 7 εβδομάδες σε χρόνο κάτω από 3 ώρες, για την οποία έχει υποβληθεί αίτηση καταχώρησης στο βιβλίο Guinness.

Τέλος, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή έγιναν το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου οι αγώνες του 3ου Ημιμαραθώνιου Αγάπης, που διοργανώθηκαν από το σωματείο ‘Εν γνώσει’. Περιλάμβαναν αγώνες δρόμου 5, 10 χιλιομέτρων και ημμαραθώνιο 21 χιλιομέτρων. Οι Lesvos Runners συμμετείχαν με μεγάλο αριθμό μελών στους αγώνες και μάλιστα καταλαμβάνοντας τις περισσότερες θέσεις στο βάθρο των νικητών των επιμέρους κατηγοριών. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey