Φιλικοί αγώνες ΑΣ Πέτρας - Καλλονής με SC Mytilini

28/04/2015 - 10:42

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα (27/4) φιλική συνάντηση μεταξύ του Sports Club Mytilini και του ΑΣ Πέτρας Tae Kwon Do, στις εγκαταστάσεις του τελευταίου. Εκεί φιλοξενήθηκαν αθλητές που αποτελούν το αγωνιστικό τμήμα του SC Mytilini στις μεγαλύτερες ηλικίες, που είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες με τους αντίστοιχους από την Πέτρα και την Καλλονή, σε ένα πλαίσιο αγαστής συνεργασίας, βελτίωσης επιδόσεων, αλλά και γνωριμίας, διάδοσης του αθλήματος.

Ο πρόεδρος του Sports Club Mytilini, Στράτος Καραμβάλης, αλλά και ο προπονητής Σταύρος Γεωργακάκης ευχαρίστησαν τον δάσκαλο Γιάννη Παπουτσάνη, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα το Tae Kwon Do, Καθώς επίσης και το βοηθό του, για τη φιλοξενία, αλλά και το άνοιγμα μιας πόρτας που θα οδηγήσει στο ξεκίνημα μιας συνεργασίας, η οποία τόσο απαραίτητη είναι για τους αθλητές της μαχητικής αυτής τέχνης, ειδικότερα στο νησί μας, αφού και η γεωγραφική θέση της Λέσβου αλλά και το κόστος των μετακινήσεων γίνεται πολλές φορές απαγορευτικός παράγοντας συμμετοχής αθλητών σε Πανελλήνιες αθλητικές διοργανώσεις.

Οι άνθρωποι των δύο συλλόγων συμφώνησαν στη δημιουργία πρωταθλήματος Λέσβου, αφού μαζί με τους Α.Σ. Tae Kwon Do Μυτιλήνης και το νεοσύστατο σύλλογο των Πάμφιλλα, αγγίζουν πλέον τους πέντε στο νησί, για πρώτη φορά στα χρονικά.

Η φιλική συνάντηση μεταξύ των Sports Club Mytilini και ΑΣ Πέτρας Tae Kwon Do ήταν ταυτόχρονα μια καλή πρόβα για την προετοιμασία των αθλητών, που θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do, στις κατηγορίες εφήβων και νεανίδων, το οποίο θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα το διήμερο 2-3 Μαΐου. Οι δύο σύλλογοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Μάιο, όπου θα πραγματοποιηθούν νέοι φιλικοί αγώνες με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών μικρότερων ηλικιών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey