Νέα δασκάλα Tae Kwon Do στο SC Mytilini

20/08/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 14:25


Mια σημαντική προσθήκη στο προπονητικό του τιμ πραγματοποίησε το Sports Club Mytilini, ξεκινώντας τη συνεργασία του με την Ειρήνη Τσότσου, η οποία θα πλαισιώσει τους Σταύρο Γεωργακάκη και Γιάννη Μανωλικάκη.

Πρόκειται για μια νεαρή, πλην όμως ταλαντούχα δασκάλα ηλικίας μόλις 22 ετών, που κατάγεται από τον Πειραιά και σπουδάζει παράλληλα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και διακρίθηκε στην κολύμβηση και στην καλαθοσφαίριση, φθάνοντας μάλιστα ως την εθνική ομάδα κορασίδων, πριν μεταπηδήσει στο στίβο και στην ενόργανη γυμναστική.

Σε ηλικία 13 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με τις μαχητικές τέχνες. Αρχικά, προπονήθηκε σε νότια στυλ του Wushu Kung Fu και στο Tai Chi Chuan. Αφοσιώθηκε όμως αργότερα στο Chapkoon-Do και στο Tae Kwon Do στην πλήρη τους μορφή.

Έχει διακριθεί σε πρωταθλήματα φορμών και μάχης. Πριν κατακτήσει το βαθμό της μαύρης ζώνης, λειτουργούσε βοηθητικά ως προπονήτρια. Εδώ και τρία χρόνια που βρίσκεται στο νησί της Λέσβου διδάσκει σε ένα σύλλογο μαχητικών τεχνών, σε μια σχολή χορού και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι για να γνωρίσει περισσότερος κόσμος την ομορφιά των μαχητικών τεχνών, έχει οργανώσει πολλά δωρεάν σεμινάρια αυτοάμυνας για αρχαρίους, γυναίκες και παιδιά. Τρέφει μεγάλο σεβασμό για όλα τα στυλ και τους δασκάλους, που είναι ταπεινοί κι εργάζονται συστηματικά, ενώ στον ελεύθερό της χρόνο μαθαίνει κινέζικα και ιαπωνικά παραδοσιακά όπλα, διαλογίζεται, διαβάζει ελληνική ιστορία και φιλοσοφία.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey