Με επιτυχία το σχολικό!

08/12/2011 - 16:36

Με την συμμετοχή 40 μαθητών –τριών των Λυκείων του νομού μας έγιναν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας οι αγώνες της Α΄ φάσης του σχολικού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο απλό μαθητών απλό μαθητριών και στο ομαδικό μαθητών. Τους αγώνες διοργάνωσαν με σημαντική επιτυχία το γραφείο φυσικής αγωγής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και η τοπική επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ. Α Λέσβου.

Έπειτα από  συναρπαστικούς αγώνες την πρόκριση για το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα κατέκτησαν στο απλό μαθητών ο Γιώργος Στρατάκης(1ος)  του 3ου Γ.Ε.Λ Μυτιλήνης και ο Γιάννης Παλαιολόγου του πειραματικού Λυκείου Μυτιλήνης  όπου ήταν 2ος. Στο απλό μαθητριών την πρόκριση πήραν η Ζαχαρούλα Καζανζή του 3ου Γ.ΕΛ.Μυτιλήνης όπου κατετάγη 1η και η Λιάνα Μελικιάν του 2ου Ε.Π.Α.Λ Μυτιλήνης όπου κατετάγη 2η.

Το χάλκινο μετάλλιο πήρε στα αγόρια ο Μιχάλης Αικατερίνης του 2ου Γ.ΕΛ Μυτιλήνης και στα κορίτσια η Άννα Μελικιάν του 2ου Ε.Π.Α.Λ Μυτιλήνης. Στο ομαδικό μαθητών συμμτείχαν 4 Λύκεια του νομού και την πρόκριση για το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα πήραν το 3ο Γ.Ε.Λ Μυτιλήνης και το Γ.Ε.Λ Γέρας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν:
3ο Γ.ΕΛ Μυτιλήνης-4ο Γ.Ε.Λ Μυτιλήνης 4-1 (μικρός τελικός)
Γ.Ε.Λ Γέρας-Γ.Ε.Λ Αγιάσου 4-2 παιχνίδια.
Στον μικρό τελικό 3ο ΓΈΛ Μυτ.-Γ.Ε.Λ Γέρας 4-2
Το 4ο Γ.Ε.Λ πήρε το χάλκινο μετάλλιο
Με το 3ο Γ.Ε.Λ Μυτ. Έπαιξαν οι μαθητές Θ Δουβαλέτας,Θ Βιολάντης,Ε Αχλάδας,και Π Καρέτος. Με το Γ.Ε.Λ Γέρας έπαιξαν οι Π Μαλαπέτσης,Π Παντελής,Γ Αφαλωνιάτης,και Π Κουλιουμπής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey