Συνάντηση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης

13/02/2024 - 10:59 Τελευταία τροποποίηση στις 13/02/2024 - 11:03

Συνάντηση με τα μέλη της του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας στο γραφείο του στο Δημαρχείο Μυτιλήνης.

Ειδικότερα, στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΔΣ του Πο. Συ. Λέσβου Ιγνάτης Λασκαρίδης, ο Γενικός Γραμματέας Ανεζίνος Τάκης, ο Ταμίας Παναγιώτης Δουκαρέλλης, ο Αντιπρόεδρος Μπάμπης Αράπης, ο Έφορος Γιάννης Βεγιάννης και ο Σύμβουλος Μάνος Χατζέλης.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συζήτησαν με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης για τις θέσεις του Συλλόγου σε θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη, ζητήματα που άπτονται άμεσης τροποποίησης, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί η επιθυμητή συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή προσφέροντας (κι όχι ζητώντας) προτάσεις, ιδέες, τεχνογνωσία και εργασία όπου ζητηθεί.

Από την πλευρά του ο κ. Χριστόφας τόνισε πως αποτελεί βασική προτεραιότητα και στρατηγικό στόχο της Δημοτικής Αρχής να παρέμβει δυναμικά σε σημεία και θέματα της πόλης που για 10ετίες παραμένουν άλυτα με στόχο το κοινό καλό, για την επίτευξη των οποίων είναι κομβικής σημασίας η συμβολή των τοπικών (σχετικών) συλλόγων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey