Αρκετές επιτυχίες για τον ΟΑ Λέσβου

03/07/2012 - 12:03 Τελευταία τροποποίηση στις 03/07/2012 - 12:20

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου στη φιλική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Χίου, με τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης του γειτονικού νησιού.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο (30/6) στις  αθλητικές εγκαταστάσεις Τένις της Χίου, στην περιοχή Φάρκαινα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αγόρια κάτω των 12 ετών
1ος - Γιάννης Τσακίρης  - Ο.Α. Λέσβου
2ος - Παντελής Γανώσης  - Ο.Α. Λέσβου
3ος - Στρατής Σαραντινός - Ο.Α Λέσβου

Κορίτσια 12 ετών
1η -  Θεοδώρα Κανέλλη - Ο.Α ΛΕΣΒΟΥ
2η - Δέσποινα Τατάκη - Ο.Α ΛΕΣΒΟΥ
3η - Περρή Θεανώ - Ο.Α  ΧΙΟΥ

Αγόρια 10 ετών (Πράσινη Μπάλα)
1ος - Δημοσθένης Βαφέας - Ο.Α ΛΕΣΒΟΥ
2ος - Μανώλης Βλάτας - Ο.Α ΛΕΣΒΟΥ
3ος - Ιάσων Σβορώνος - Ο.Α ΛΕΣΒΟΥ

Εν τω μεταξύ, αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησαν δύο αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου σε Τουρνουά Τένις Junior με την ονομασία 1ο Κύπελλο Νήσων Αιγαίου. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης πριν λίγες ημέρες και στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, αφού οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 100 συνολικά.

Συγκεκριμένα, η Μαριάνθη Τσεσμετζή κατάφερε σε σύνολο 32 παιδιών να κάνει δύο νίκες και να πλασαριστεί στην 8άδα. Στην προσπάθεια της να περάσει στα ημιτελικά συνάντησε ωστόσο το Νο 1 της διοργάνωσης και ηττήθηκε, πραγματοποιώντας αξιοπρεπή εμφάνιση.

Ο Γιάννης Τσακίρης, επίσης σε σύνολο 32 παιδιών, κατάφερε να πετύχει δύο νίκες και να πλασαριστεί στην 8άδα. Στη μάχη για το εισιτήριο των ημιτελικών ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στο τάι – μπρέικ, μετά από 1 ώρα και σαράντα πέντε λεπτά αγώνα.

Ο Δημήτρης Τσακίρης, προπονητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου τόνισε στις δηλώσεις του: "Ελπιδοφόρα τα μηνύματα για το λεσβιακό τένις, που αρχίζει να μας θυμίζει παλιές καλές εποχές με τις μεγάλες επιτυχίες της Ραφαέλλας Ευσταθίου. της Χριστίνας Κουκέλλη, του Αντώνη Βογιατζή και άλλων παιδιών, που είχαν φτάσει πάρα πολύ ψηλά.

Η προσπάθεια των αθλητών του ΟΑ Λέσβου θα συνεχιστεί, παρά τα όποια προβλήματα δημιουργεί η οικονομική κρίση και θα παρασύρει με αξιώσεις και άλλα παιδιά στον στίβο του πρωταθλητισμού. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey