Αναμενόμενος αποκλεισμός για ΝΟΜ

19/01/2011 - 05:01 Τελευταία τροποποίηση στις 01/03/2011 - 14:49

Πραγματοποιήθηκαν από 14 έως 16 Ιανουαρίου 2011, οι αγώνες της Α’ Φάσης – Προκριματικής, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης, κατηγορίας «ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ 2011» (γεννηθέντες μετά το 1993), στους οποίους συμμετείχαν 52 ομάδες από όλη τη χώρα, χωρισμένες σε 11 ομίλους.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης τοποθετήθηκε στον 9ο Όμιλο (Β’ Αττικής), αντιμετωπίζοντας στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης, πανίσχυρους αντιπαλους. Οι ήττες από Ποσειδώνα Ιλισίων, Τρίτωνα Αμαρουσίου, Ιωνικό Νικαίας και Ν.Ο. Βουλιαγμένης λρίνονται φυσιολογικές, αν αναλογιστεί κανείς πως ο ΝΟΜ παρέταξε μια ομάδα αποτελούμενη από αθλητές πολύ μικρότερης ηλικίας (κατηγοριών εφήβων και παίδων), αφού οι γεννηθέντες το 1993 και το 1994, δεν προπονούνται φέτος λόγω της προετοιμασίας τους για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της ομάδας του ΝΟΜ ήταν:

Κ.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣΙΩΝ – Ν.Ο. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 14 – 5

ΤΡΙΤΩΝ Α.Ο. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – Ν.Ο. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ  12 – 4

Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – Ν.Ο. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ  11 – 3

Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – Ν.Ο. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 19 – 3

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ΝΟΜ είχε στη διάθεσή του μόλις 9 αθλητές, με αποτέλεσμα οι «μάχες» να είναι εντελώς άνισες και οι αγώνες ουσιαστικά να έχουν κριθεί πριν καν αρχίσουν. Ωστόσο, τα παιδιά του ΝΟΜ αγωνίστηκαν αξιοπρεπώς και στα 4 παιχνίδια, παρά τις ανυπέρβλητες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η υδατοσφαίριση της Μυτιλήνης εδώ και δεκαετίες και οι οποίες δεν της επιτρέπουν να ανακάμψει. Για την ιστορία, στην ημιτελική φάση προκρίθηκαν οι ομάδες του Ν.Ο. Βουλιαγμένης και του Ιωνικού Νικαίας, που κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις αντίστοιχα.

Με την ομάδα του ΝΟΜ, που προπονεί ο Γιώργος Δάλλας, με έφορο υδατοσφαίρισης τον Στρατή Μανιατέλλη, αγωνίστηκαν οι αθλητές: Γιώργος Παχός (τερμ.), Αλέξανδρος Αλαμανέλλης, Μάρκος Πίτσιος, Άγγελος Μανιατέλλης, Στράτος Πάντας, Ανατόλ Λαγκαδάς, Νίκος Μανίκας, Στρατής Ματαρέλλης και Φώτης Χασαπάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey