Κοπή πίτας και βραβεύσεις από ΝΟΜ

02/02/2011 - 12:49 Τελευταία τροποποίηση στις 01/03/2011 - 14:49

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο παραλιακό καφέ "Monkey" της Προκυμαίας, η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι επίσημες αρχές του τόπου, παλαίμαχοι  αθλητές και παράγοντες που δόξασαν το ΝΟΜ, μέλη και φίλοι του Συλλόγου, ενεργοί αθλητές και γονείς.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις από τους επισήμους, των διακριθέντων αθλητών του ΝΟΜ για το 2010. Στα ατομικά αγωνίσματα της κολύμβησης βραβεύτηκαν οι Γιάννης Παυλακέλλης, Πελαγία Κορνάρου, Μυρσίνη Γιδιώτου, Ολυμπία Δαγγέλη, Θόδωρος Καλλίτσας και Σταμάτης Πασινιός, ενώ στην κωπηλασία, οι Νίκος Σιταράς και Στέφανος Ματζουράνης.

Φέτος ωστόσο υπήρχε και μια καινοτομία, με στόχο την ετήσια καθιέρωσή της. Να βραβεύονται κάθε χρόνο κάποιοι παλαίμαχοι αθλητές του συλλόγου, διαφόρων περιόδων, που στην 80χρονη ιστορία του και επίσης, οι επιτυχόντες στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας αθλητές του, κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Από τους παλαίμαχους, επελέγησαν και βραβεύτηκαν μέσα σε έντονη συγκινησιακή ατμόσφαιρα, οι βετεράνοι αθλητές: α) Κολύμβηση – Υδατοσφαίριση: Θεόδωρος Πλατάνου, Ελένη Βουγιούκα – Γιακαλή, Λουκάς Παπαγιαννίδης, Κορνηλία Βαϊκούση – Καρατζά, Γιώργος Τσακμάκης, Θεόδωρος Κουλουμαριέτος, Γιάννης Πρίμπας, β) Κωπηλασία: Μάνος Χατζέλλης, Ερρίκος Χιώτης, Άκης Χατζηαργυρίου, Τάσος Μπαλλής, Άκης Καραχάλιας, Κίμων Ζαννίδης και Μανώλης Δασκαλάκης.

Από τους επιτυχόντες στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, βραβεύτηκαν οι εξής ενεργοί αθλητές του ΝΟΜ: Λευτέρης Βαρκάρης, Ηλίας Βουλάς, Φιλήμων Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Κουτσκουδής, Χρυσάνθη Μυρσινιά, Κατερίνα Παναγιωτοπούλου, Παναγιώτης Παράκοιλας, Μιχαήλ Πίτσιος, Αλέξανδρος Ρόκος, Στράτος Σταμπουλής, Θόδωρος Τσιτσέλης, Βαγγέλης  Φινδανής, Θόδωρος Χασαπάκης και Αγγελική Χατζημανώλη.

Η όμορφη και σεμνή αυτή τελετή, έκλεισε με την κοπή της βασιλόπιτας και τη συμβολική κλήρωση και απονομή ενός φλουριού – κωνσταντινάτου, για το καλό του νέου χρόνου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey