Καλή η παρουσία των Αργοναυτών

28/02/2011 - 14:51

Αρκετά καλή παρουσία είχαν οι αθλητές των Αργοναυτών, που συμμετείχαν στο χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Συνολικά, τρεις αθλητές από το νησί μας εκπροσώπησαν το σύλλογο, έχοντας πολύ καλά πλασαρίσματα στα αγωνίσματα όπου κολύμπησαν.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ταπανλής κατέκτησε την 9η θέση σε στυλ ελεύθερο, τόσο στα 100μ όσο και στα 200μ των παίδων, που αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πιο δύσκολη κατηγορία στα αγόρια. Ο Παναγιώτης Νικολαϊδης κατέκτησε την 9η θέση στα 50μ ελεύθερο της κατηγορίας παμπαίδων Α', ενώ στην ίδια κατηγορία, ο Χρήστος Τελωνιάτης κατέκτησε την 11η θέση στα 50μ ελεύθερο.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η Αναστασία Χατζέλλη που αποτέλεσε τα πρηγούμενα χρόνια μια αξιόλογη αθλήτρια του συλλόγου των Αργοναυτών, μεταγράφηκε φέτος στον Ποσειδώνα Ιλισίων και γυμνάζεται με τον Κώστα Σπυρέλλη. Η Χατζέλλη έλαβε μέρος στους ίδιους αγώνες, κατακτώντας τρία χάλκινα μετάλλια στα 100μ και 200μ ελεύθερο, καθώς και στη μικτή ατομική, ενώ συμμετείχε και στη σκυταλοδρομία με τον Ποσειδώνα Ιλισίων, κατακτώντας την 1η θέση στα 4x100μ μικτής και δύο δεύτερες θέσεις στα 4x200μ και 4x100μ ελεύθερο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey