Έλαμψε το άστρο του Παυλακέλλη

16/07/2011 - 11:31

Εξαιρετικός ήταν ο 13χρονος κολυμβητής του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης Γιάννης Παυλακέλλης, που έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα των 100μ. πρόσθιο στην κατηγορία παμπαίδων, πετυχαίνοντας μάλιστα σπουδαία επίδοση 1:12.86.

Ο ταλαντούχος κολυμβητής, που προπονείται υπό τις οδηγίες του Τεοντόρ Φιλίποβ, πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή κούρσα, δείχνοντας από την αρχή τις διαθέσεις του, χάνοντας στα σημεία και τις λεπτομέρειες ακόμη και την πρωτιά, από τον αντίπαλο του Νίκο Μούζα, αθλητή του ΓΣ Περιστερίου, ο οποίος τερμάτισε σε 01:11.51, επίδοση που αποτελεί Πανελλήνιο ρεκόρ.

Η παρουσία του Γιάννη Παυλακέλλη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι σαφέστατα ένα ελπιδοφόρο γεγονός για την λεσβιακή κολύμβηση, η οποία έχει ανάγκη από τέτοιες σπουδαίες διακρίσεις, ώστε να βρει ξανά τη χαμένη αίγλη του παρελθόντος.
Ο 13χρονος κολυμβητής έδειξε το δρόμο στους συναθλητές του για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και είναι βέβαιο, πως το μέλλον του ανήκει.

Ο Παυλακέλλης έλαβε μέρος και στην κούρσα των 200μ πρόσθιο, όπου τα πήγε εξίσου καλά τερματίζοντας σε χρόνο 2:43.26, που αποτελεί μια από τις καλύτερες επιδόσεις φέτος, καταλαμβάνοντας την 6η θέση.

Η συμμετοχή και μόνο στους τελικούς χαροποίησε τους ανθρώπους του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, οι οποίοι πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του ταλαντούχου αθλητή, που αν συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, τότε σίγουρα θα εξελιχθεί σημαντικά αφού εκτός των άλλων διαθέτει πλούσια σωματικά και τεχνικά χαρίσματα.

Πάλεψε η Όλια Δαγγέλη

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης έλαβε μέρος και η Όλια Δαγγέλη, επίσης του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, η οποία όμως δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάποιο καλό πλασάρισμα στον προκριματικό των 100μ ελεύθερο, μένοντας εκτός της κούρσας του τελικού, αφού τερμάτισε σε χρόνο 1:06.83.

Η Δαγγέλη κολύμπησε όμως και στα 50μ ελεύθερο της κατηγορίας παγκορασίδων Β', όπου κατετάγη στη 14η θέση με χρόνο 0:30.30, ενώ κουρασμένη όπως ήταν από τις συνεχόμενες κούρσες, κολύμπησε και στα 200μ ελεύθερο, χωρίς κάποια ιδιαίτερη διάκριση.

Αξίζουν συγχαρητήρια πάντως και στους δύο αθλητές, που κράτησαν ψηλά το λάβαρο αλλά και την ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey