Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για ΝΟΜ

25/01/2012 - 12:21 Τελευταία τροποποίηση στις 25/01/2012 - 12:33

Ακόμα κι αν ήταν αναμενόμενος ο αποκλεισμός, η ομάδα νέων ανδρών του ΝΟΜ πραγματοποίησε αξιοπρεπείς εμφανίσεις στους αγώνες της Α’ Φάσης – Προκριματικής, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης, που διεξήχθησαν στη Γλυφάδα από τις πρηγούμενες ημέρες. 

Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης, παίζοντας στον 9ο Όμιλο (Δ’ Αττικής), είχε ως απολογισμό δύο ήττες και μία νίκη στο ανοιχτό Κολυμβητήριο της Γλυφάδας, απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Στην πρεμιέρα, έχασε με 11-3 από τον ΓΣ Περιστερίου, κέρδισε έπειτα το ΝΟ Καλαμακίου με 9-10 και υποτάχθηκε τέλος στην ανωτερότητα του ΑΝΟ Γλυφάδας (19-1). 

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ν.Ο.Μ. χρησιμοποιώντας αθλητές πολύ μικρότερης ηλικίας (κατηγοριών εφήβων και παίδων), αφού οι γεννηθέντες το 1994 και το 1995 αθλητές του φέτος δεν προπονούνται λόγω προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, δεν κατάφερε να αποφύγει δύο βαριές ήττες από τους ισχυρούς αντιπάλους του (Περιστέρι και Γλυφάδα), οι οποίοι είχαν στις τάξεις τους κατά κύριο λόγο παιδιά γεννηθέντα το 1994, με μεγάλη διαφορά στη σωματική διάπλαση, με αποτέλεσμα να μην προκριθεί στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Επιπλέον η ομάδα του Ν.Ο.Μ. είχε στη διάθεσή της μόνο 9 αθλητές (για διάφορους αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς λόγους), γεγονός που σημαίνει ότι οι δύο «μάχες» ήταν εντελώς άνισες και οι αγώνες ουσιαστικά είχαν κριθεί πριν καν αρχίσουν, αφού οι αντίπαλες ομάδες διέθεταν ισχυρούς «πάγκους» (πλήρεις 15άδες), με δυνατότητα συνεχών αλλαγών.

Ωστόσο, στη δεύτερη αγωνιστική τα παιδιά του Ν.Ο.Μ., κατάφεραν να πετύχουν μία απρόσμενη αλλά σπουδαία νίκη επί του ισάξιου ΝΟ Καλαμακίου (9-10), σ’ έναν αγώνα που κρίθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο και έδωσε μεγάλη χαρά στους αθλητές, τους γονείς και τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην πισίνα.       

Παρά το γεγονός ότι ο αποκλεισμός του Ν.Ο.Μ. ήταν αναμενόμενος και η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα είχε περισσότερο την έννοια του εγκλιματισμού των μικρών παιδιών στις  μεγάλες πισίνες και της απόκτησης αγωνιστικών εμπειριών, παίζοντας με δυνατούς αντιπάλους, οι νεαροί πολίστες της ομάδας έδειξαν ότι διαθέτουν πολύ καλά στοιχεία και υπό προϋποθέσεις μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά.     

Για την ιστορία, στην ημιτελική φάση προκρίθηκαν οι ομάδες του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας και Γ.Σ. Περιστερίου, που κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις αντίστοιχα.

Η συγκεκριμένη αποστολή του Ν.Ο.Μ., έγινε με την ηθική και υλική συμπαράσταση της “NEL LINES”, που τα τελευταία χρόνια συμπαραστέκεται πάντοτε στο Σύλλογο.

Με την ομάδα νέων ανδρών του Ν.Ο.Μ. που προπονεί ο Τέοντορ Φιλίποβ, με Α΄ Έφορο πόλο τον Μιχάλη Λαγκαδά και Β’ Έφορο τον Πάνο Πίτσιο, αγωνίστηκαν οι αθλητές: Γιώργος Παχός (τερμ.), Στράτος Πάντας, Άγγελος Μανιατέλλης, Λευτέρης Παπαδημητρίου, Ανατόλ Λαγκαδάς, Άγγελος Μανίκας, Γιάννης Λενέτης, Νίκος Λενέτης και Κυριάκος Αλεξίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey