Ξέσπασμα Αργοναυτών κατά Δήμου Λέσβου

15/02/2012 - 11:00 Τελευταία τροποποίηση στις 15/02/2012 - 11:58

Νέα κόντρα ξέσπασε χθες γύρω από το θέμα του κολυμβητηρίου Μυτιλήνης, μετά την ανακοίνωση – καταγγελία που εξέδωσε ο κολυμβητικός σύλλογος των Αργοναυτών για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο.

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας "Τα Νέα της Λέσβου", που υπογράφει ο συνάδελφος Στρατής Τσιντώτας, στην ανακοίνωση αφήνονται σαφείς υπαινιγμοί ότι γίνεται προσπάθεια να κλείσει εκ νέου το κολυμβητήριο και μάλιστα με "χειρουργική επέμβαση", ενώ η διοίκηση του συλλόγου καλεί τον Δήμο Λέσβου να τοποθετήσει κάποιον υπεύθυνο που να γνωρίζει τα πραγματικά προβλήματα των εγκαταστάσεων.

Το θέμα του κολυμβητηρίου ανοίγει όπως φαίνεται και πάλι, καθώς η "εκεχειρία" που υπήρξε μεταξύ Δήμου και σωματείων, ώστε να ανοίξει ξανά και να λειτουργήσει, δείχνει να τελειώνει. Είναι προφανές ότι τα προβλήματα παραμένουν αναρίθμητα, με μεγαλύτερο όλων το θέμα της στατικότητας των εγκαταστάσεων. Πέραν βέβαια όλων των άλλων το πιο σημαντικό που βγαίνει από την νέα αυτή κόντρα, είναι το γεγονός πως υπάρχει καθημερινός κίνδυνος ατυχήματος και η ασφάλεια των παιδιών που αθλούνται στο χώρο δεν είναι εξασφαλισμένη...

Να αλλάξει πολιτική ο Δήμος

Ο σύλλογος των Αργοναυτών, με ανακοίνωση του ζητά από τον Δήμο να αλλάξει την πολιτική του σε σχέση με το κολυμβητήριο, βλέποντας πίσω από τις ενέργειες που γίνονται, μια προσπάθεια να κλείσει εκ νέου το κολυμβητήριο και μάλιστα με τρόπο «χειρουργικό» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Θέλουμε ο Δήμος Λέσβου να αλλάξει πολιτική στο Κολυμβητήριο. Ο κ. Αστυρακάκης μας έχει υποσχεθεί επανειλημμένως την κάθε δυνατή βοήθεια. Τι βλέπουμε εμείς; Τόσο καιρό επικαλούμενοι λόγους οικονομίας έχουν κατεβάσει την θερμοκρασία του νερού και κλείνουν τους λέβητες το βράδυ.

Οι λέβητες είναι τρύπιοι και στην ουσία το νερό χάνεται στη γη. Έτσι βάζουν πετρέλαιο που δυστυχώς δεν προλαβαίνει να ζεστάνει το νερό. Το βιολί αυτό συνεχίζεται επί δυο μήνες τώρα. Συμπέρασμα: Δεν έκλεισαν το κολυμβητήριο με τις αλχημείες τους, θα το κλείσουν τώρα με τις «χειρουργικές» τους επεμβάσεις»;

Τοποθετήστε κάποιον υπεύθυνο στο κολυμβητήριο, που να γνωρίζει τα εκεί «κείμενα» και μην τσιγκουνεύεστε τα χρήματα σας για το κοινό καλό. Δυστυχώς πέρα από τον αθλητισμό δεν μπορείτε να υπερηφανεύεστε για άλλα πράγματα.

Στο σύλλογο μας φέτος γυμνάζεται και η Βασιλική Καβαρνού, η οποία προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Δυστυχώς αυτή της η προετοιμασία περιλαμβάνει μόνο τρέξιμο και βάρη. Έλεος!».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey