"Άδειασαν" Σπυρέλλη οι Αργοναύτες

21/02/2012 - 12:10

Διευκρίνιση αναφορικά με την καταγγελία που έγινε την περασμένη εβδομάδα σχετικά με το Κολυμβητήριο Μυτιλήνης εξέδωσαν οι Αργοναύτες, τονίζοντας πως δεν προήλθε από το Σύλλογο αλλά μεμονωμένα από τον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας Κώστα Σπυρέλλη, χωρίς να έχει ενημερωθεί το διοικητικό συμβούλιο.

Όπως μάλιστα δήλωσε στην εφημερίδα "Τα Νέα της Λέσβου" η Πρόεδρος των Αργοναυτών Κατερίνα Γιαννίκου, κανείς δε θέλει το Κολυμβητήριο κλειστό και η συνεργασία των συλλόγων με τους υπευθύνπυς του Δήμου πρέπει να είναι ουσιαστική και χωρίς αντιπαραθέσεις.

"Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάθε μέρα πετρέλαιο και πολλοί γονείς ταλαιπωρούνται άδικα όταν φέρνουν τα παιδιά τους και δεν κάνουν προπόνηση. Όπως μας εξήγησαν την περασμένη Παρασκευή, ο υπεύθυνος του Κολυμβητηρίου κ. Μουτζούρης και ο κ. Αστυρακάκης, όταν συντατηθήκαμε στο Κολυμβητήριο, το πρόβλημα θα λυθεί μόλις εγκριθεί ο προϋπολογισμός τους και πληρωθεί ο προμηθευτής. Για το πρόβλημα του καζανιού, που έτρεχε, ενημερώθηκαν και τακτοποιήθηκε την επόμενη μέρα", τόνισε η. κ. Γιαννίκου.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες της εφημερίδας, ο προπονητής των Αργοναυτών Κώστας Σπυρέλλης αναμένεται να υποβάλλει τηνν παραίτησή του από το σύλλογο, ενώ παράπονα για την κατάσταση που επικρατεί στο Κολυμβητήριο αναμένονται κι από άλλα σωματεία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey