Νέο ΔΣ στο Σύλλογο Γονέων & Φίλων ΝΟΜ

22/05/2012 - 13:36

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Μυτιλήνης, η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων - Κηδεμόνων και Φίλων Κολύμβησης και Πόλο του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης.

Αφού έγινε ο καθιερωμένος απολογισμός των πεπραγμένων του συμβουλίου κατά τη διετή θητεία του, καθώς και ο οικονομικός απολογισμός του Συλλόγου, εγκρίθηκαν τα πεπραγμένα του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την εκλογή του νέου.

Ψηφίστηκαν οι: Περικλής Μπιτάδος, Δημήτριος Μαμώλης, Ελένη Καλίτσα, Ευστράτιος Αλτιπαρμάκης, Μαρία Δαγγέλη-Πλατή και Ταξιαρχούλα Φωτέλλη.

Την περασμένη Παρασκευή, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων - Κηδεμόνων και Φίλων Κολύμβησης και Πόλο του Ν.Ο.Μ. συγκροτήθηκε σε Σώμα, με την ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος: Ευστράτιος Αλτιπαρμάκης
Αντιπρόεδρος: Μαρία Δαγγέλη - Πλατή
Γραμματέας: Μιχαήλ Χτενέλλης
Ταμίας: Ελένη Καλίτσα - Σίμου
Μέλη: Δημήτριος Μαμώλης, Περικλής Μπιτάδος, Ταξιαρχούλα Φωτέλλη

Σε απόλυτα συναινετικό κλίμα, τόσο των μελών που συμμετείχαν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, όσο και του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι ο σύλλογος θα καταβάλει  προσπάθεια, για την ανοδική πορεία  των τμημάτων κολύμβησης και πόλο του Ν.Ο.Μ., προσφέροντας κάθε δυνατή βοήθεια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey