Τα κορίτσια του ΓΑΣ χτυπούν την πόρτα της Α2!

10/06/2012 - 21:19 Τελευταία τροποποίηση στις 10/06/2012 - 23:58

Η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΑΣ Λέσβου, αξίζει να σημειωθεί από τώρα στα υπόψη των φίλων του αθλητισμού και ιδιαίτερα στους φίλους του υγρού στίβου, καθώς είναι πολύ πιθανό φέτος το χειμώνα, να επιχειρήσει μία πορεία καταξίωσης στις… μεγάλες πισίνες, σε ανάλογη πορεία που μας οδήγησε το αντίστοιχο τμήμα του ιστορικού ΓΑΣ φέτος στο βόλει ανδρών.

Στα τέλη του Ιούλη, τα κορίτσια του Μπάμπη Βερβέρη, προπονητή και ψυχή αυτής της ομάδας, θα βρεθούν αντιμέτωπες με την πρόκληση της Α2, παίζοντας τους αγώνες ανόδου με στόχο φυσικά το όνειρο!

Το «SL» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Μυτιλήνης, παρακολουθώντας το χαλάρωμα των αθλητριών μας, που ξεκινούν την προετοιμασία τους για να είναι έτοιμες στις 27 Ιουλίου όταν και θα μπουν δυναμικά στο αγωνιώδες πρωτάθλημα για την άνοδο στην Α2.

«Έχουμε τη στήριξη των χορηγών μας, των συγγενών μας και θέλουμε πολύ την προσπάθειά μας αυτή να την αγκαλιάσει και ο φίλαθλος κόσμος», σχολιάζει στο «SL», ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Βερβέρης.

«Η προσπάθεια αυτή γίνεται μακριά από τα φώτα, αλλά αξίζει της προβολής. Άλλωστε χτυπάμε την πόρτα μεγάλων κατηγοριών, έχουμε θέληση, κάνουμε καλή δουλειά και αξίζουμε και την προβολή και την υποστήριξη. Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα μέχρι τώρα και θεωρώ πως μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα στο μέλλον…»,  κατέληξε ο κόουτς που εκείνη την ώρα φρόντιζε να εξοικειώσει της αθλήτριές του, με το κλίμα των μεγάλων αγώνων που έρχονται για εκείνες.

Εξάλλου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ο ΓΑΣ θα ταξιδέψει στη γειτονική Χίο, εκεί όπου μαζί με το ΝΟ Χίου, θα συμμετάσχει σε ένα φιλικό τουρνουά προετοιμασίας υψηλού επιπέδου, μαζί με ομάδες επιπέδου Α1 από τη γειτονική Τουρκία. Οι αγώνες αυτοί που θεωρούνται σημαντικοί για την προετοιμασία ενόψει των αγώνων ανόδου του Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν στις 16 και 17 Ιουνίου και θα είναι πολύτιμοι από την άποψη των εμπειριών που θα συλλεχθούν, δεδομένου του συντελεστή δυσκολίας των αντιπάλων.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey